detector.media
21.09.2021 15:29
Сенцов вибачився за дописи своєї сестри, яка нецензурно висловилась про Україну
Сенцов вибачився за дописи своєї сестри, яка нецензурно висловилась про Україну
Наталія Каплан повідомила, що повертається в Росію.

Режисер та колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов  вибачився за слова своєї двоюрідної сестри – журналістки та правозахисниці Наталії Каплан, яка нецензурно висловилася у соцмережі про Україну.

«Мені прикро, що моїй двоюродній сестрі Наташі так зараз погано, і на фоні загострення депресії в неї з’явились емоційні пости в фейсбуці. Я прошу вибачення за її різкі слова в бік України. Це дуже гірко. Вдячний Наташі за багаторічну підтримку та прошу з розумінням віднестись до тяжкого психологічного стану, в якому вона знаходиться вже тривалий час», – написав Сенцов.

Напередодні Наталія Каплан опублікувала кілька фейсбук-дописів, в яких заявила, що пережила в Україні «5 років пекла» і що це, «здається, найгірша країна для еміграції». У коментарях вона зазначила, що її «використовували як сестру Сенцова» для отримання ексклюзивів, поки він був у в'язниці.

В Україні Наталія Каплан кілька років була співведучою програми «Звільніть наших рідних» на «Громадському радіо», звідки пішла у 2020 році, за її словами, через депресію. У 2019 році вона отримала українське громадянство.

Фото: glavred.info

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY