detector.media
20.09.2021 15:19
«Країна з неочікуваного ракурсу». Відбулась прем’єра ролика про Україну, знятого спеціально для ВВС (ВІДЕО)
«Країна з неочікуваного ракурсу». Відбулась прем’єра ролика про Україну, знятого спеціально для ВВС (ВІДЕО)
МЗС України: Наша держава постає під неочікуваними для іноземного глядача кутами зору.

На офіційних каналах України Ukraine.ua відбулася прем’єра рекламного ролика, знятого спеціально для ВВС World News в межах промокампанії України.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зауважив, що «промокомпанія формує позитивний імідж України серед закордонних аудиторій».

«Вона показує країну як інноваційну, прогресивну та привабливу для інвестицій і партнерств. Просування позитивного іміджу України у світі входить до шести топ-пріоритетів Стратегії зовнішньополітичної діяльності України», цитує Кулебу пресслужба МЗС України.

МЗС зазначає, що «автори відео використали візуальний прийом перевертання, який покликаний перевернути уявлення та стереотипне сприйняття України іноземними глядачами».

Промо-ролик створений креативною командою Saatchi & Saatchi Ukraine та Nazar Dorosh Team за підтримки МЗС України без використання коштів державного бюджету.

У серпні 2021 року Дмитро Кулеба повідомив, що у співпраці з редакторами BBC також буде створено спеціальний розділ про Україну, «відкриту для партнерств, інвестицій та міжнародних проєктів». Промокампанія на BBC триватиме  до листопада.

Скріншот відео: UkraineMFA/YouTube 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY