detector.media
16.09.2021 12:34
Новий сезон шоу «Розсміши коміка» вийде на каналі ТЕТ
Новий сезон шоу «Розсміши коміка» вийде на каналі ТЕТ
Раніше програма виходила на «1+1».

На телеканалі ТЕТ відбудеться прем'єра 18-го сезону шоу «Розсміши коміка» від студії «Квартал 95», повідомляє пресслужба каналу. Дата прем'єри поки не оголошується.

Формат шоу передбачає, що учасники за обмежений час намагаються розсмішити двох коміків та виграти за це гроші. У новому сезоні цими коміками будуть Євген Кошовий та Юрій Ткач.

Також у шоу з'явиться новий ведучий – співак і шоумен Володимир Дантес.

«Ми дуже раді появі "Розсміши коміка" на ТЕТ. Канал ТЕТ – територія гумору для українського глядача. Логічно, що тепер проект буде виходити у нас. Нам важливо, щоб коміки-новачки робили свої перші кроки саме на нашому телеканалі. Адже "Розсміши коміка" відкрив глядачам таких гумористів як Іван Люленов, Тетяна Песик, Віктор Гевко, Ірина Сопонару, Олександр Теренчук, Дмитро Голубєв, Леся Никитюк, Олег Шевчук, Настя Дєрская, Лєра Мандзюк. Багато з них стали зірками ТЕТ», – прокоментувала генеральна продюсерка каналу Оксана Петришин.

Перший сезон проєкту вийшов на «Інтері» в 2011 році, згодом програма виходила на «1+1». У перших двох сезонах учасники смішили Володимира Зеленського та Михайла Галустяна, у 3-15 сезонах – Зеленського та Кошового.

Нагадаємо, днями канал ТЕТ розпочав показ ситкому «Ромео і Джульєтта з Черкас».

Фото: пресслужба ТЕТ

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY