detector.media
15.09.2021 11:54
«1+1» та «Київстар ТБ» знімають мінісеріал «Хазяїн» за мотивами комедії Карпенка-Карого
«1+1» та «Київстар ТБ» знімають мінісеріал «Хазяїн» за мотивами комедії Карпенка-Карого
Проєкт став переможцем конкурсу соціально вагомого контенту Pitch UA 3.

Телеканал «1+1» та «Київстар ТБ» у партнерстві з «Основа Фільм Продакшн» розпочали зйомки стрічки «Хазяїн», повідомляє пресслужба каналу.

«Хазяїн» – це 4-серійний телефільм, створений за мотивами однойменної комедії українського письменника Івана-Карпенка Карого та адаптований до сучасних реалій. У головній ролі – Богдан Бенюк.

У квітні 2021 року проєкт «Хазяїн» став переможцем конкурсу соціально вагомого контенту Pitch UA 3.

В основі сюжету – вічний конфлікт – відносини батьків і дітей. У данному випадку – Соні й Терентія Пузирів. Після повернення додому з навчання в Гарварді дівчина намагається зрозуміти методи роботи відомого і впливового батька і відкриває для себе багато неприємного.

Вихована в любові та повазі до батьків, Соня не відразу наважується піти проти інтересів свого батька. Але врешті-решт вступає з ним у відверте протистояння та буде виборювати справедливість.

Її конфлікт із Терентієм Пузирем поглиблюється ще й через те, що Соня не приймає нав’язаного нареченого, якого для неї вибрали без її згоди. Натомість Терентій Пузир – сучасний доларовий мультимільйонер, власник аграрного холдингу, вважає себе «хазяїном» краю і людських доль. Він маніпулює та залякує людей, бо прагне зберегти свій вплив і примножити статки, і вперто продовжує зберігати вірність своїм старим підходам, попри те, що світ навколо змінюється.

Пузир не помічає, що оточив себе такими ж безпринципними людьми, як і він сам, які у будь-який момент готові зрадити його. Та чи зрозуміє він свої помилки вчасно і чи зможе змінитися – глядачі дізнаються вже незабаром.

У ролях: Богдан Бенюк, Ольга Сумська, Валентина Сергєєва, Катерина Алексєєва, Олег Іваниця, Сергій Жданов, Борислав Борисенко, Ілля Пономаренко, Альберт Малик та інші.

Раніше в «Київстар ТБ» заявили, що мають на меті виробляти по одному оригінальному серіалу на місяць.

Також нагадаємо, що «1+1 media», «ТСН.ua» та «Київстар ТБ» створять спецпроєкт інтерв'ю «Про кіно без меж».

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY