detector.media
15.09.2021 09:28
Sweet.tv відкрив продаж передплат у торгових мережах і став доступний в «Інтерсіті» за 1 гривню
Sweet.tv відкрив продаж передплат у торгових мережах і став доступний в «Інтерсіті» за 1 гривню
Онлайн-кінотеатр оголосив про свої плани й досягнення за 2021 рік.

ОТТ-платформа Sweet.tv запустила локальну дистрибуцію. Відтепер продаж передплат сервісу буде відкрито в усіх національних торгових мережах: Comfy, Foxtrot, Eldorado, «Епіцентр», Rozetka, «Алло» тощо. Про це під час конференції 14 вересня повідомив директор Sweet.tv Олександр Резунов.

«Наша мета – щоб навіть у найменшому містечку України в людей була можливість зручно та легко, без зайвих зусиль отримати доступ до якісного телебачення та легального кінозалу від Sweet.tv. Ми прагнемо, щоб у кожного українського глядача була можливість підключитися до Sweet.tv, поповнити особистий рахунок і придбати смарт-приставку, щоби перетворити свій звичайний телевізор на інноваційний Smart TV», – сказав він.

Серед основних труднощів у цьому напрямку, за його словами, є нерозуміння людей, що перегляд піратського контенту завдає великих збитків для виробників та економіки країни.

«Тому наша локальна дистрибуція — це крок до споживання легального контенту по всій країні»,  додав Олександр.

Також сервіс запустив спільний проєкт з «Укрзалізницею». Із 5 вересня доступ до контенту онлайн-кінотеатру Sweet.tv у поїздах «Інтерсіті» коштує одну гривню. Для перегляду ліцензійних фільмів можна використовувати свій ґаджет, під'єднавшись до мережі безпосередньо у вагоні швидкісного поїзда.

«Найближчим часом ми зробимо безкоштовний доступ до контенту Sweet.tv в "Інтерсіті" для всіх абонентів нашого сервісу»,  сказав Олександр.

Він позиціонує Sweet.tv як «другий за популярністю онлайн-кінотеатр серед українських глядачів». За словами Олександра, компанія розглядає можливість виходу на міжнародні ринки. Однак поки що лише прораховує економічну модель.

За оцінками Sweet.tv, аудиторія ОТТ-сервісів — півтора мільйона українців. Найбільшу перспективу для розвитку стримінгових сервісів в Україні компанія бачить у залученні 10 мільйонів домогосподарств, які ніколи не платили за телебачення.

Нагадаємо, компанія вийшла на ринок у 2017 році. На платформі представлені 260+ телеканалів, зокрема в HD та 4K. Є функція керування прямим телеефіром: пауза, перемотка та запис до 7 діб. Абонентам доступний кінозал без реклами: 10 000+ фільмів без додаткових оплат, серіали та мультфільми для дітей будь-якого віку та всієї родини.

Графіка: Sweet.tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY