detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
10.09.2021 15:50
Компанія SES представила ринку нову систему супутників
Компанія SES представила ринку нову систему супутників
Ця система може надавати послуги для відеострімінгу, інтернету, доставки пошуку контенту, доступу до хмарних платформ.

У вересні 2022 року компанія SES планує розпочати комерційну роботу нової системи супутників O3b mPower. Її можливості під час конференції Telecom Ukraine в Одесі представив старший менеджер із продажів послуг передачі даних у Східній Європі SES Тимур Сарсенов.

«Ми можемо забезпечувати доступ до інтернету через супутник. Для цього ми маємо економічно ефективне рішення за рахунок наших продуктів О3b. А із запуском О3b mPower ми можемо запропонувати ще оптимальніше та потужніше рішення», — сказав він.

Компанія працює у різних країнах , обслуговує телекомунікаційних провайдерів, мобільних операторів,  авіаційні бізнеси, круїзні лайнери тощо.

«У нас унікальний флот супутників на різних орбітах, завдяки якому ми забезпечуємо покриття 99% всієї Землі», — запевняє Тимур. O3b mPower – це 11 супутників.

У коментарі «Детектору медіа» Тимур додав, що компанія може надавати послуги організації каналів зв'язку з високою пропускною спроможністю від 50 Мбіт / сек до декількох Гбіт / сек.

«Також систему mPOWER можна використовувати для усунення цифрової нерівності, так як якісні канали зв'язку, організовані із застосуванням 03b mPOWER, співмірні з якістю оптоволоконних каналів, але, на відміну від оптоволоконних ліній, швидкість розгортання послуг у супутникового зв'язку набагато більше. Також послуги системи mPOWER можуть бути використані в гірничо-видобувній і нафтогазовій промисловості, при подальшій цифровізації процесів виробництва і переходу до хмарної інфраструктурі, оскільки мережа mPOWER має пряме підключення до ЦОД Microsoft Azure», — сказав він.

Ця система  може надавати послуги для відеострімінгу, інтернету, 3G та 4G, у певних випадках 5G, доставки і пошуку контенту, доступу до хмарних платформ. Компанія пропонує управлінські сервісні рішення, тобто рішення «під ключ».

Нагадаємо, влітку головний менеджер SES Astra AB в Україні, країнах СНД та Центрально-Східної Європі Онно Зонневельд пропонував цю систему для українських регуляторних органів як можливість розв’язати проблему із сигналами на окупованих територіях.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY