detector.media
13.09.2021 16:58
TV1000 і Viasat History визнані найкращими телеканалами в Україні за підсумками 2020 року – результати моніторингу BIG DATA UA
TV1000 і Viasat History визнані найкращими телеканалами в Україні за підсумками 2020 року – результати моніторингу BIG DATA UA

Телеканали TV1000 і Viasat History здобули нагороди в категоріях «Кращий фільмовий телеканал» і «Кращий пізнавальний телеканал» відповідно — такі результати моніторингу телеперегляду в Україні у 2020 році, проведеного незалежним рейтинговим агентством BIG DATA UA.

Крім того, телеканал TV1000 Action відзначили званням «Serious Challenger». Лідируючи кілька місяців поспіль, за підсумками року він поступився першим місцем каналу TV1000.

«Український ринок висококонкурентний і є одним із найпріоритетніших для медіакомпанії Viasat World. Ми вкрай схвильовані й задоволені тим, що українські глядачі люблять і дивляться наші канали. Отримані нагороди – яскравий доказ того, що ми рухаємося в правильному напрямку», — зазначив Бенджамін Грукок, старший віцепрезидент із комерційної та операційної діяльності у Viasat World.

Великий вибір фільмів на будь-який смак і відсутність комерційної реклами зробили TV1000 найпопулярнішим і найрейтинговішим кіноканалом в Україні.

Viasat History не має аналогів на українському ринку. Документальні передачі за участю авторитетних істориків стали альтернативою «сухим» підручникам для шанувальників історичних подій, великих людей і загадок археології.

Своєю чергою, канал TV1000 Action рясніє захопливими картинами жанру «екшн» і користується успіхом серед енергійних і сучасних людей, що люблять драйв і яскраві емоції.

У 2021 році ці та інші канали з портфоліо міжнародної медіакомпанії Viasat World і далі утримують лідерство в Україні. Так, за підсумками липня 2021 року в першу п'ятірку групи «Канали кінопоказу» увійшли TV1000 Action, TV1000, ViP Comedy, ViP Megahit і ViP Premiere. Лідером у групі «Пізнавальні канали» традиційно став канал Viasat History, тоді як Viasat Explore і Viasat Nature посіли третє й четверте місця відповідно.

Загалом, за даними BIG DATA UA, у липні 2021 року глядачі найчастіше дивилися по телебаченню канали загального перегляду. На другому і третьому місцях за перевагами розташувалися канали кінопоказу й дитячі канали відповідно. Група розважальних каналів посіла четверте місце, слідом за нею йдуть спортивні канали (п'яте місце) і канали новин (шосте місце). Сьоме місце здобула група пізнавальних каналів, восьме — канали серіалів. І завершує рейтинг група музичних каналів (дев'яте місце).

Моніторинг BIG DATA UA проводиться щомісяця серед 500 тисяч українських домогосподарств по всій території України.

Контакт для преси: Лілія Карлова, Liliya.Karlova@viasatworld.com

Про Viasat World:

Viasat World — провідна міжнародна медіакомпанія з великим портфоліо каналів і відео за запитом (SVOD), яке охоплює документальний, розважальний, серіальний, фільмовий і спортивний жанри.

Компанія представляє 30 платних телеканалів і сервісів, які ведуть мовлення 19 мовами на трьох континентах, і має понад 188 мільйонів передплатників.

Основні документально-розважальні бренди Viasat History, Viasat Nature і Viasat Explore оживляють історію, занурюють глядача у світ дикої природи, розповідають про екстремальні подорожі, неймовірні відкриття й безстрашних людей. На каналі Epic Drama представлені драматичні серіали з усього світу. Також у портфелі компанії є дев'ять фільмових каналів, включно із сімействами TV1000 (TV1000, TV1000 Action, TV1000 World Kino) і ViP (ViP Premiere, ViP Comedy та ViP Megahit). На каналах представлений великий вибір фільмів: від голлівудських блокбастерів до шедеврів світового кінематографа за участю найбільших кінозірок усіх часів.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY