detector.media
09.09.2021 13:56
Новий канал повідомив, що шахраї від його імені запрошують людей на неіснуючі кастинги
Новий канал повідомив, що шахраї від його імені запрошують людей на неіснуючі кастинги
У потенційних учасників «кастингів» просять інтимні фото та виманюють особисту інформацію.

Новий канал повідомив, що шахраї від його імені запрошують людей на неіснуючі кастинги.

Зокрема, невідома людина, яка в месенджерах підписана як «Алина», представляється кастинг-менеджером Нового каналу та запрошує людей на нібито кастинги, паралельно виманюючи інтимні фото та особисту інформацію. Подібну історію розповіла у фейсбуці, наприклад, користувачка Наталка Гарна. Вона виклала скріншот переписки з Аліною, в якому та звертається російською та обурюється, коли її питають про мову спілкування. Зрештою розмова закінчилась лайкою з боку «кастинг-менеджера».

Новий канал повідомив, що провів внутрішнє розслідування та виявив, що Аліна, або той, хто ховається під цим ім'ям, не має стосунку до проєктів каналу.

«Наразі в нашій команді не працює кастинг-менеджер із таким ім’ям. Ми перевірили інформацію по групах кастингів і знайшли коментарі про менеджера Аліну, яка нібито підбирає учасників для проєктів Нового каналу. Насправді це аферистка. Деякі користувачі в групах пишуть, що Аліна просила скинути їм інтимні фото та представлялася не лише менеджером Нового каналу, а й адміністратором чату з кастингом у Telegram», – розповів керівник відділу кастингу StarLightMedia Дмитро Оніщенко.

На каналі нагадують, що реальний кастинг-менеджер завжди писатиме зі своєї справжньої сторінки та не пропонуватиме перейти за посиланням на його сторінку в інших соцмережах. Крім того, кастинг-менеджер має чітко відповідати на конкретні запитання щодо проєкту: коли стартують зйомки, скільки днів триватимуть, скільки епізодів знімається тощо.

Нагадаємо, раніше українська блогерка оголосила конкурс на вакансію менеджера і заробила 250 тисяч грн на довірливих підписниках.

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY