detector.media
07.09.2021 08:23
Новий канал розпочав зйомки реаліті «Пара на мільйон» із Лесею Нікітюк і Романом Міщеряковим
Новий канал розпочав зйомки реаліті «Пара на мільйон» із Лесею Нікітюк і Романом Міщеряковим
Учасники об'єднаються у 12 пар та проходитимуть випробування, щоб виграти один мільйон гривень.

Новий канал розпочав зйомки реаліті про стосунки «Пара на мільйон» із ведучими Лесею Нікітюк і Романом Міщеряковим. Про це керуюча директорка каналу Ольга Задорожна розповіла в інтерв'ю «Детектору медіа».

За її словами, назва проєкту поки що робоча. «Пара на мільйон» замінить в ефірі реаліті «Від пацанки до панянки».

«Ми зараз заходимо в його зйомки. Це наша власна розробка. Ми помітили, що в інстаграмі є багато красивих дівчат, які мають по 100–300 тисяч підписників, і все в них є, немає лише пари. А ще є успішні гарні хлопці (можливо, трошки інтроверти), які теж чомусь самотні. Ми вирішили їх об’єднати й заохотити разом пройти випробування. Хлопці навчатимуть дівчат аналізувати, більше думати, а не лише вести життя напоказ. А дівчата допомагатимуть хлопцям соціалізуватися й покажуть, що світ повен розваг», – розповіла Ольга Задорожна.

Вона зазначила, що ідея проєкту належить генеральній продюсерці департаменту з виробництва програм Вікторії Шульженко. Зніматиме його студія Анни Калини StarLight Production.

У пресслужбі Нового каналу розповіли, що учасники «Пари на мільйон» уже в першому випуску об'єднаються у 12 пар. Далі вони проходитимуть випробування, щоб виграти 1 млн грн. Учасників підбирали близько пів року.

Нагадаємо, що Новий канал також готує нові проєкти з Алексом Якутовим та Анною Жижею.

Фото: пресслужба Нового каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY