detector.media
06.09.2021 15:21
Одружились спецрепортер УП та редакторка розділу «ТаблоID»
Одружились спецрепортер УП та редакторка розділу «ТаблоID»
«Вірте – і все буде», – зазначив наречений. «Шкодую лише про одне – що моя мама мене сьогодні не бачила», – додала наречена.

Спеціальний репортер «Української правди» Євген Руденко та редакторка розділу УП «ТаблоID» Тамара Кудрявченко одружились, про що повідомили на своїх фейсбук-сторінках.

«Я ніколи в житті не мріяла вийти заміж. Відгулявши на весіллях всіх своїх подруг, лише утвердилася в думці, що все це не моє... Але коли Євген Руденко взяв і в день мого 36-річчя прямо вранці в піжамі зробив мені пропозицію, я, звичайно ж, сказала "так" і ні про що не шкодую!

Шкодую лише про одне – що моя мама мене сьогодні не бачила. У неї на телефоні на моєму імені була заставка у вигляді весільних кілець. Вона дуже хотіла бачити мене щасливою в шлюбі», – написала 4 вересня у ФБ Тамара Кудрявченко.

«Всього два роки і три місяці тому я не чекав від життя майже нічого хорошого (крім можливості продовжувати працювати і знати, що з рідними все добре). Але життя виявилося настільки прекрасним, що до сих пір у це складно повірити. Вірте – і все буде», – прокоментував Євген Руденко.

Фото: Євген Руденко / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY