detector.media
06.09.2021 10:11
Переможцем Fashion Film Festival Kyiv 2021 стала італійська стрічка «Sting Like a Bee»
Переможцем Fashion Film Festival Kyiv 2021 стала італійська стрічка «Sting Like a Bee»
На участь у конкурсному відборі цього року було подано 380 фільмів із 55 країн світу – для фестивалю, який відбувся вчетверте, це рекорд.

Fashion Film Festival Kyiv 2021 оголосив переможців, повідомляє пресслужба.

Ґран-прі фестивалю – перемогу в номінації Best Fashion Film − отримав фільм «Sting Like a Bee» італійського режисера Леона Балдуззі.

Цьогоріч оргкомітет FFFK започаткував по дві премії – міжнародну та національну – у номінаціях Best Fashion Story та Best Production.

Міжнародну премію у номінації Best Fashion Story отримав фільм «The Pulse of the Spirit» режисера Ейке Беттінґа з Німеччини. 

Національну премію у номінації Best Fashion Story отримала стрічка «Love Airlines» Юрія Двіжона. 

Міжнародну премію у номінації Best Production отримав фільм «The GG Marmont Book Club» режисерів Талеса Банзая та Каміли Корнельсен з Бразилії. 

Національну премію у номінації Best Production отримала стрічка «Summer Days Off» режисерки Катерини Тюріної.

У номінації Digital Story, яка була започаткована у 2021 році, журі відзначило український фільм «Frolov Stud» режисера Юрій Двіжона.

Fashion Film Festival Kyiv, організований Film.ua Group та Ukrainian Fashion Week, цього року відбувся вчетверте. На участь у конкурсному відборі було подано 380 фільмів із 55 країн світу. Потім журі відібрало 29 стрічок-фіналістів із 13 країн.

Фото: пресслужба фестивалю

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY