detector.media
Юлія Федів
03.09.2021 11:33
Про чергові спроби дискредитувати мене і команду

Добігає мій перший місяць роботи в медіа і п’ять місяців не на державній посаді #безукф. Час розставляє все на свої місця, багато речей стають чіткішими для власного розуміння. Важко було навесні цього року ухвалити рішення не брати участі в конкурсі на посаду директора УКФ, хоча робота приносила задоволення, бо бачила, як можна власними силами розвивати свою державу, її культуру та бути однією з носіїв змін.

Однак всі ці три роки відчувала, а взимку цього року побачила в особливо агресивному проявленні, що процеси змін піддаються невидимому бойкоту людей, які ніколи не прагнули реформ і “висиджували” всі політичні режими. Вони мають величезний вплив через неформальні мережі, сотні таємних контактів та домовленостей, вони знищували і продовжують знищувати тих, хто прагне змін усім серцем, реалізує їх на практиці і, найголовніше - несе за них відповідальність.

Державна служба змінює людей, або можливо просто відкриває їхні справжні сутності. Нові політичні лідери, оточені сотнею радників, теж вирішили в турбо режимі перекладати відповідальність за свої дії на інших, застосовувати тактику погроз та звинувачень. Стало важко ціннісно-морально.

І хоча я особисто перегорнула сторінку трьохрічної роботи на благо держави, чую останнім часом, а сьогодні – особливо гучно, про чергові спроби дискредитувати мене і команду, яка три роки побудувала з нуля державну інституцію. Але для мене справа честі відстояти ці три роки важкої праці десятків людей, які вірили у цінність культурного розвитку та зробили все можливе, щоб УКФ відбувся.

Я знаю, що ми працювали прозоро і чесно. А ті люди, які протягом цих трьох років дискредитували посадових осіб Фонду, наразі тишком фабрикують “порушення” команди Фонду, що погодьтеся, максимально непрозоро і нечесно.

Крім того, працюючи наразі у медійній сфері, я розумію ще більше силу незалежних медіа у боротьбі за справедливість, у забезпеченні достовірності подання інформації. І закликаю громадськість та медіа брати відповідальність за чесні правила гри та відкриті комунікації з поданням лише достовірної інформації у будь-якій сфері суспільно-політичного життя. Наша зброя – правда.

Джерело: Фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY