detector.media
02.09.2021 20:40
Влада Китаю заборонила айдол-шоу і наказала телемовникам не просувати «жінкоподібних» чоловіків
Влада Китаю заборонила айдол-шоу і наказала телемовникам не просувати «жінкоподібних» чоловіків
Китайським мовникам заборонили показувати айдол-шоу, естрадні шоу та реаліті-шоу, в яких беруть участь діти знаменитостей.

Про це пише The Guardian з посиланням на заяву китайського регулятора. Крім того, Національна адміністрація радіо і телебачення також наказала телеканалам протистояти «ненормальній естетиці». 

До неї віднесли «жінкоподібних» чоловіків, завищену зарплату зірок, виконавців з «відсутньою мораллю» і «вульгарних» знаменитостей. Крім цього, ЗМІ попросили не роздувати плітки й не показувати «демонстрацію багатства».

Регулятор вважає, що нові вимоги дозволять виправити проблеми «фанатської культури», створити атмосферу любові до партії і країні, а також приведуть до поваги до моралі і мистецтва. 

Влада також опублікували список з 24 програм, які вони вважають кращими в першому кварталі цього року – частина з них розповідає про лідера Китаю Сі Цзіньпіна.

Нагадаємо, що Китай обмежив неповнолітніх геймерів: їм можна грати в ігри тільки три години в тиждень, плюс на свята. Державні ЗМІ почали частіше критикувати ігрову залежність неповнолітніх китайців, називаючи її «духовним опіумом».

Фото: айдол на ім'я Каннам / ілюстративне фото з вільних джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY