detector.media
02.09.2021 14:37
Українські радіостанції створили новий сейлз-хаус «Об'єднана Радіогрупа»
Українські радіостанції створили новий сейлз-хаус «Об'єднана Радіогрупа»
До складу увійшли «Радіо П’ятниця», «Радіо Шансон», «Авторадіо», «Ретро FM», Power FM, DJ FM, NRJ, «Перець FM», «Бізнес Радіо», «Джем FM» та Lounge FM.

Низка українських радіостанцій створила новий сейлз-хаус «Об'єднана Радіогрупа», який вийшов на рекламний ринок з 1 вересня, повідомляє пресслужба Радіокомітету. 

До нової структури увійшли увійшли 11 радіостанцій, а також їх digital-ресурси і Production Studio. Зокрема: «Радіо П’ятниця», «Радіо Шансон», «Авторадіо», «Ретро FM», Power FM, DJ FM, NRJ, «Перець FM», «Бізнес Радіо», «Джем FM», Lounge FM.

CEO «Об'єднаної Радіогрупи» стала Олена Малишева.

«Метою створення сейлз-хаусу було зібрати українські FM-радіостанції, digital-ресурси і потужну професійну Production Studio, що дозволяють задовольнити навіть найвимогливішого клієнта», – розповіла вона.

Нагадаємо, у 2020 році місцеві радіостанції Львівщини об’єднались і створили сейлз-хаус для продажу реклами «Комплекс-медіа». Його метою є не лише робота з місцевими підприємцями, а й залучення мережевих рекламодавців в ефіри районних радіостанцій. 

Фото: istockphoto.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY