detector.media
01.09.2021 13:34
Журналіст «Апострофа», якого побила поліція, вирішив не писати заяву. Перед ним вибачився речник МВС
Журналіст «Апострофа», якого побила поліція, вирішив не писати заяву. Перед ним вибачився речник МВС
«Саме в цей раз» заяву не писав, бо не отримав серйозних ушкоджень, зазначив кореспондент.

Фотокореспондент видання «Апостроф» Роман Пєтушков вирішив не подавати заяву про напад з боку поліцейських. Про це він розповів в коментарі «Детектору медіа».

Як відомо, 17 серпня фотограф постраждав під час сутичок між поліцією та активістами Нацкорпусу на алеї Героїв Небесної Сотні в центрі Києва. Коли прозвучала команда «затримувати всіх», Роман Пєтушков опинився між парканом та силовиками. Поліцейські вдарили його по спині, в районі нирок і по ногах. Того дня він повідомляв ДМ, що буде радитися з юристами, чи писати заяву до поліції.

Наразі фотокореспондент розповів, що заяву все-таки не писав, при цьому він отримав вибачення від директора Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ України Артема Шевченка.

«Особисто дзвонив Артем Шевченко та декілька раз вибачився за своїх колег. Оскільки я не отримав серйозних ушкоджень, то вирішив не писати заяву саме в цей раз. Артем Шевченко також сказав що з керівниками підрозділів буде проведено додаткові розмови щоб не допустити таких ситуацій в майбутньому», – повідомив Роман Пєтушков.

Нагадаємо, 31 липня співробітник поліції двічі забризкав кореспондента видання «Апостроф» Романа Пєтушкова сльозогінним газом з балончика під час заворушень між противниками «Рейвах прайду» та силовиками на вулиці Банковій. Тоді журналіст також не писав заяву до поліції.

Фото: «Апостроф»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY