detector.media
30.08.2021 20:10
KYIV MEDIA WEEK 2021 презентує секцію «Інноваційні технології в роботі мовників ЄС: переваги та ризики» за підтримки Представництва Євросоюзу в Україні
KYIV MEDIA WEEK 2021 презентує секцію «Інноваційні технології в роботі мовників ЄС: переваги та ризики» за підтримки Представництва Євросоюзу в Україні
15 вересня о 11:45-12:35 в межах офіційної програми KMW пройде панельна дискусія за участі експертів з інновацій у медіа France Télévisions, Deutsche Welle та Sverige Radio, присвячена високим технологіям у роботі європейських бродкастерів.

Спікери говоритимуть про потенціал штучного інтелекту, машинного навчання, deep learning та інших технологій у медіасфері, зокрема у новинному секторі. 

Інноваційні технології сьогодні стали важливими інструментами для моніторингу та перевірки інформації, персоналізації даних, прогнозування охоплення, аналізу інформаційних потоків для виявлення топових тем для конкретного ефірного часу, створення та адаптації текстів для різних форматів медіа та ін. 

Експерти обговорять використання високотехнологічних інструментів у роботі їх медіакомпаній, поділяться досвідом щодо того, як інновації впливають на стратегії розвитку галузі, якість та ефективність роботи мовників, та проаналізують переваги й недоліки їх використання. Окрім цього, тематика дискусії дозволить підняти одне із важливих питань – як технології сприяють протидії дезінформації та які ризики виникають у цьому процесі.

Участь у дискусії “Інноваційні технології в роботі мовників ЄС: переваги та ризики” візьмуть: 

Каті Бремме (Kati Bremme) – заступниця директора Департаменту інновацій французького суспільного мовника France Télévisions (Франція).

Йохен Спангенберг (Jochen Spangenberg) – заступник керівника проєктів із досліджень і співробітництва / менеджер з інновацій Deutsche Welle (Німеччина). 

Олле Захрісон (Olle Zachrison) – заступник уповноваженого з питань новин і керівник відділу стратегії цифрових новин Шведського Радіо (Швеція).

Модеруватиме розмову Володимир Єрмоленко – директор з аналітики ГО “Інтерньюз-Україна”, головний редактор UkraineWorld.org.  

Панельну дискусію підготовлено за підтримки Європейського Союзу. Її зміст є виключною відповідальністю організаторів і не обов'язково відображає погляди Європейського Союзу.

Програми та проєкти Європейського Союзу в Україні, інституції ЄС, терміни для акредитації медіа, умови публікування коментарів, практичні поради та корисні контакти – уся інформація зібрана в посібнику ЄС для журналістів https://internews.ua/project/guide-for-journalists 

11-ий Міжнародний медіафорум KYIV MEDIA WEEK 2021 проходитиме 14-15 вересня у гібридному форматі – події відбуватимуться наживо з обмеженою кількістю глядачів у Hyatt Regency Kyiv з прямою трансляцією на аналітичному медіаресурсі Media Business Reports (MBR).

У дводенній програмі KMW 2021 – 20 секцій: панельні дискусії, презентації, доповіді та inspіration talks за участі міжнародних медіаекспертів, трендсеттерів аудіовізуальної індустрії, державних управлінців та топ-менеджерів провідних українських медіакомпаній та продакшенів. Учасники форуму дізнаються про останні тенденції, успішні кейси та нові цінності в аудіовізуальній індустрії, інноваційні технології та їх використання провідними медіакомпаніями.

Ознайомитися з програмою, обрати формат участі та зареєструватись можна вже на офіційному сайті KMW 2021 –  https://kyivmediaweek2021.com/.

Контакти:

info@mrm.ua

+380 44 459 46 10

https://kyivmediaweek2021.com/

https://www.facebook.com/kyivmediaweek

Міжнародний медіафорум KYIV MEDIA WEEK – флагманський проєкт компанії Media Resources Management (MRM), який вже 11 років поспіль проходить у Києві та збирає фахову спільноту аудіовізуальної індустрії з України та світу довкола актуальних питань медіасфери. 

Організатор:

Media Resources Management (MRM) – перша в Україні медіаконсалтингова компанія, яка з 2005 року надає комплексні послуги у сфері кіно, ТБ та інших креативних індустрій. Входить до складу FILM.UA Group.Вибрані проєкти MRM: MEDIA BUSINESS REPORTS, PITCH UA, TALKS WITH HOLLYWOOD, SMALL WORLD BIG IDEAS, MEDIABOOK.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY