detector.media
29.08.2021 15:53
Американський радіоведучий порівняв політику вакцинації США з нацистською. Вчора він помер внаслідок боротьби з Covid-19
Американський радіоведучий порівняв політику вакцинації США з нацистською. Вчора він помер внаслідок боротьби з Covid-19
У своєму останньому твіті він відреагував на заклик вакцинуватися порівнянням політики щеплення з політикою нацистської Німеччини.

65-річний радіоведучий WNDB Марк Берньє, який порівнював політику США щодо вакцинації з політикою нацистської Німеччини, помер від Covid-19 після тритижневого перебування в лікарні. 

Про це пише Daytona Beach News Journal.

Берньє госпіталізували 10 серпня, він 3 тижні боровся з вірусом. В його останньому твіті він цитує звернення комісарки з питань сільського господарства Флориди Ніккі Фрід. Та у своєму ролику закликала вакцинуватися.

«Найкраще покоління мало перемогти нацистів, щоб зберегти наш спосіб життя, вас просять лише прищепитися. Тож будьте патріотами. Вимкніть телевізор і йдіть на щеплення», – сказала вона. 

На що Берньє написав: «Слід було сказати "Зараз уряд США поводитися як нацисти. Йди прищепись!"».

Should say, "Now the US Government is acting like Nazi's. Get the shot!" https://t.co/8WLpXVxGRm

— Marc Bernier (@MarcBernierShow) July 30, 2021

«З великим жалем WNDB та Southern Stone Communications повідомляють про смерть Марка Берньє. Марк понад 30 років інформував та розважав слухачів WNDB, насолоджуючись успішною 46-річною кар'єрою журналіста», – йдеться у повідомленні WNDB у Facebook.

Нагадаємо, що 9 серпня у США від COVID-19 помер радіоведучий Дік Фаррел, який критикував головного інфекціоніста країни Ентоні Фаучі та закликав слухачів не вакцинуватися.

Фото: Марк Берньє / з вільних джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY