detector.media
27.08.2021 16:14
«Головна тема. Перезавантаження» розпочне новий сезон із показу серіалу до 30-ї річниці Незалежності
«Головна тема. Перезавантаження» розпочне новий сезон із показу серіалу до 30-ї річниці Незалежності
У сюжетах розповідатимуть про скандали та тренди минулого.

На каналі «Україна» 28 серпня стартує новий сезон проєкту «Головна тема. Перезавантаження» з ведучою Оленою Кот, повідомляє пресслужба.

Сезон почнуть із показу серіалу, присвяченого 30-й річниці Незалежності. Протягом чотирьох тижнів у програмі будуть згадувати знакових людей і визначні події 1991-2021 років.

«На глядачів чекають: нові факти про скандальну олімпійську чемпіонку Оксану Баюл, резонансна історія "шоколадного" грабіжника, який 10 років ходив по українських банках і забирав мільйони гривень. Також в рамках цього серіалу ми розповімо про гучні скандали і героїчні досягнення української поліції. А ще – згадаємо про суперечливі тренди 2000-х років, і для цього зберемо разом легендарний склад культової групи "ВІА Гра"», – розповіла директорка департаменту спеціальних проєктів каналу «Україна» Євгенія Федічкіна.

Загалом багатоепізодні проєкти стануть особливістю цього сезону «Головної теми». Влітку в програмі вийшла серія репортажів з Туреччини. Команда проєкту зробила матеріали про відпочинок, його вартість та умови, а також про шопінг, заробіток і кохання.

У наступних випусках покажуть серію сюжетів «Клімат-контроль» про зміну клімату в Україні, фінансові витрати і заробітки у зв’язку з цим.

Також команда готує цикл історій про тренди в інтернеті: нестандартних блогерів, афери, до яких вдаються деякі лідери думок, і великі гроші, які можна заробити в соцмережах.

«Головна тема. Перезавантаження» виходитиме в ефір щосуботи о 20.00.

Нагадаємо, інформаційно-аналітична програма «Факти тижня» на ICTV в осінньому телесезоні виходитиме в оновленій студії та з новою графікою.

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY