detector.media
27.08.2021 14:45
Антін Мухарський та Юлія Литвиненко стануть ведучими Прямого каналу
Антін Мухарський та Юлія Литвиненко стануть ведучими Прямого каналу
Антін Мухарський разом зі Світланою Орловською два рази на тиждень вестиме вечірнє токшоу, а Юлія Литвиненко та Матвій Ганапольський стануть ведучими нового підсумкового п'ятничного токшоу.

На Прямому каналі у понеділок, 6 вересня, стартує новий сезон, до команди мовника приєднаються у якості ведучих токшоу Антін Мухарський та Юлія Литвиненко.

У коментарі «Детектору медіа» Юлія Литвиненко повідомила, що у червні завершила співпрацю з каналом Live, де з грудня 2020 року виходила її авторська програма «Люди великого міста». За словами Литвиненко, вона «отримала більш цікаву творчу пропозицію».

«Детектор медіа» очікує на коментар Антіна Мухарського щодо його співпраці з Прямим каналом. 

Шефредактор Прямого каналу Віктор Медвідь повідомив «Детектору медіа», що у новому сезоні мовник підготував нові токшоу та перезапустив старі програми.

Зокрема, канал перезапускає вечірні токшоу буднього дня та оновлює графік їх виходу – кожного дня буде виходити інше токшоу.

Антін Мухарський разом зі Світланою Орловською буде вести нове вечірнє токшоу, яке виходитиме у понеділок і четвер о 20:00.

Щоп’ятниці, з 18:00 до 21:00 Юлія Литвиненко разом з Матвієм Ганапольським вестиме токшоу, присвячене підсумкам тижня.

Щовівторка, з 21:00 до 23:00 в етер виходитиме вечірнє токшоу «Нейтральна територія» з Валерієм Калнишем та Оленою Курбановою. 

Світлана Орловська також вестиме нове токшоу «Двобій», яке виходитиме в етер о 20:00, перед програмою «Нейтральна територія».

У середу, о 18:00 виходитиме програма Валерія Калниша «Ексклюзив», де ведучий розмовлятиме тет-а-тет з відомими співрозмовниками. 25 серпня гостем першої програми «Ексклюзив» став дипломат, колишній представник України в ЄС, Костянтин Єлісєєв.

На вихідних традиційно виходитиме підсумкова програма Калниша «Анатомія тижня».

Прямий канал – український інформаційний телеканал, мовить з 24 серпня 2017 року. 18 лютого 2021 року офіційним власником Прямого каналу став п'ятий президент Петро Порошенко. 

За словами Порошенка, він викупив Прямий за «великі гроші» через нібито плани влади закрити мовника. Суму угоди Порошенко не уточнив. Кінцевим бенефіціарним власником Прямого стала компанія «Prime Assets Capital», структура якої повністю належить п’ятому президенту. 

Офіс президента заперечив, що РНБО готувала санкції проти Прямого задля закриття мовника.  

Колаж: «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY