detector.media
26.08.2021 14:46
«Холостячка», «Битва екстрасенсів», «МастерШеф» та серіали. СТБ оголосив дати прем’єр осіннього сезону
«Холостячка», «Битва екстрасенсів», «МастерШеф» та серіали. СТБ оголосив дати прем’єр осіннього сезону
В ефір також вийдуть нові сезони проєктів «Супермама», «Хата на тата», «Сліпа», «Звана вечеря», «Україна має талант».

Телеканал СТБ оголосив дати прем’єр осіннього сезону 2021.

«МастерШеф»: 11-й сезон кулінарного проєкту стартує 28 серпня. За звання найсильнішого знову боротимуться кулінари-аматори. Судді проєкту: Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська. Програма виходитиме щосуботи о 19:00.

З 29 серпня стартує новий сезон «гостросоціального» проєкту «Один за всіх» ― його показуватимуть щонеділі о 21:00. Ведучий ― адвокат-криміналіст Сергій Костира.

Також з 29 серпня виходитиме в ефір четвертий сезон програми «Таємниці ДНК» ― щонеділі о 22:10. Ведуча ― Тетяна Висоцька.

Романтичне шоу «Холостячка», головною героїнею якого стане співачка Злата Огнєвіч, стартує 17 вересня ― щоп’ятниці о 19:00. Ведучий ― Григорій Решетник. Одразу після «Холостячки» в ефір виходитимуть випуки постшоу «Як вийти заміж». Зірковими гостями першого випуску стануть Злата Огнєвіч, Ксенія Мішина і директорка творчої студії StarLightProduction Анна Калина.

«Битва екстрасенсів» з Павлом Костіциним повернеться в ефір СТБ 26 вересня і виходитиме щонеділі о 18:40.

Крім того, канал покаже нові сезони проєктів «Супермама», «Хата на тата», «Сліпа», «Звана вечеря», «Україна має талант», але дати наразі не оголошуються.

Як СТБ знімає новий сезон «Україна має талант» ― в матеріалі «Детектора медіа».

Також СТБ покаже низку серіалів. Зокрема, продовження костюмованої драми «Кріпосна» («Кріпосна. Жадана любов») та нову історичну драму «Кава з кардамоном».

Мелодрама «Пікнік» ― з 6 вересня о 20:15.

Ключовою темою в серіалі є криза середнього віку. У центрі сюжету ― подружня пара ― Віра та Олег Лапіни, які 17 років разом. Вони виховують доньку-підлітка і маленького сина. Здається, вони так давно разом, що вже все знають одне про одного. Проте Олег і Віра почали віддалятися. На пікніку з хорошими друзями трапиться інцидент, який викличе справжню бурю пристрастей, і всі скелети у шафах героїв будуть виявлені.

У ролях: Анна Кузіна, Кирило Жандаров, Віра Кобзар, Максим Девізоров, Аліна Чебан, Анна Тамбова, Людмила Загорська, Олександр Кобзар, Марія Стопник та інші.

«Кріпосна. Жадана любов»

Катя Вербицька, колишня кріпачка панів Червінських, нарешті отримала свободу і пішла під вінець з Андрієм Жаданом. Та тільки-но над їхніми головами церковний хор проспівав «Многая літа», невідомий встромив ніж у груди Андрія і перетворив таке бажане щастя на суцільний жах.

У ролях: Соня Прісс, Станіслав Боклан, Наталка Денисенко, Анна Сагайдачна, Марк Дробот, Тарас Цимбалюк, Олеся Жураківська, Віктор Жданов, Максим Радугін, Сергій Стрельников, Федір Лавров, Марія Машкова, Аліна Коваленко та інші.

Драма «Кава з кардамоном»

Серіал виробництва Solar Media Entertainment і телеканалу СТБ. У центрі сюжету ― історія красивого, але забороненого кохання юної дівчини Анни до дорослого одруженого польського шляхтича Адама. Події розгортаються у Львові в середині XIX століття, за часів «Весни народів». Серіал знятий за романом львівської письменниці Наталії Гурницької.

«Колір помсти»

У вересні на екрани вийде продовження авантюрної мелодрами «Колір пристрасті». За сюжетом Марія, заможна і шанована директорка дитячого будинку і вдова начальника митниці Євгена Матвієнка, перебуває під вартою за звинуваченням у вбивстві контрабандиста Мілоша Князовицького. Усі докази проти неї. Марія не заперечує своєї провини. На неї чекає довгий термін серед убивць і рецидивісток. Їй потрібно витримати, подолати всі випробування, знайти втрачену дочку і любов.

У ролях: Юрій Феліпенко, Дар’я Легейда, Поліна Калмикова, Вікторія Литвиненко, Віталій Салій та інші.

Також цієї осені в ефірі СТБ покажуть прем’єру гостросюжетної мелодрами «Некероване кохання» з Антоном Батирєвим і Лянкою Гриу (виробництво StarlightProduction), продовження детективної історії «Швабра», прем’єрні серії детективного проєкту «Слід».

Фото: facebook.com/TVchannelSTB, пресслужба

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY