detector.media
26.08.2021 10:09
Ігор Кондратюк повідомив про закриття токшоу «Кондратюк у понеділок» на 5 каналі (ДОПОВНЕНО)
Ігор Кондратюк повідомив про закриття токшоу «Кондратюк у понеділок» на 5 каналі (ДОПОВНЕНО)
Ігор Кондратюк: Канал не влаштовували показники програми. Мене – також.

Телеведучий Ігор Кондратюк повідомив про припинення співпраці з 5 каналом та закриття токшоу «Кондратюк у понеділок».

Кондратюк повідомив про закриття шоу 22 серпня у Facebook. У коментарі «Детектору медіа» телеведучий зазначив, що співпраця з 5 каналом припинена остаточно.

«Так, остаточно. Програма виходила з 21 вересня 2020 року по 25 липня 2021 року. Всього вийшло в ефір 43 випуски. Канал не влаштовували показники програми. Мене – також. На тому і вирішили розійтись», – повідомив Кондратюк.

Шефредактор 5 каналу Ірина Герасимова у коментарі «Детектору медіа» зазначила, що редакція «вдячна команді Кондратюка за цікаві ефіри, зіркових гостей та незмінний оптимізм на знімальному майданчику».

«Майже за рік існування програма отримала свого постійного глядача. Але рейтингові показники шоу так і не вийшли на запланований рівень з точки зору комерційної доцільності. Тому канал ухвалив рішення припинити виробництво цього шоу... Всі випуски програм залишаються доступними для глядачів на ресурсах 5 каналу», – повідомила Герасимова.

Шоу «Кондратюк у понеділок» виходило в етері мовника з 21 вересня 2020 року у форматі late night show.

Навесні 2020 року 5 канал оновив формат і програмну сітку, відійшовши від суто інформаційного формату. Зокрема, мовник почав транслювати крім новин і авторських програм також документальні фільми та серіали українського та іноземного виробництва на історичну, військову та наукову тематики.

Скріншот відео: 5 канал/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY