detector.media
25.08.2021 15:33
Телеканал Live запускає проєкт про сексуальну освіту «Секс і місто»
Телеканал Live запускає проєкт про сексуальну освіту «Секс і місто»
Прем’єра проєкту відбудеться 6 вересня о 23:00.

Телеканал Live запускає проєкт про сексуальну освіту «Секс і місто», повідомляє пресслужба.

Проєкт позиціонують як перший на українському телебаченні відеоподкаст про секс, який розкриває тему з різних аспектів: психологічного, фізіологічного та медичного.

Ведучою оновленого проєкту стане блогерка, секс-коуч та телеведуча Юлія Гайворонська.

«Ми з командою програми вважаємо, що саме так – спокійно, доступно та інтелігентно підлітки вже багато років повинні були дізнаватись про секс. Мені дуже важливо, щоб сьогодні дорослі люди, які такої освіти не отримали й у сексі залишились хлопчиками та дівчатками, перестали мовчати і відчули, що це – вільна тема для розмов, і в сексі теж дуже важливі знання», – розповіла ведуча.

За форматом програми, у кожному випуску Юлія Гайворонська буде висвітлювати одну з тем сексуальної освіти з психологами, лікарями та коучами. В окремих випусках до студії за порадою та підтримкою завітають люди зі своїми наболілими історіями та запитаннями.

«Ми експериментуємо з форматами, і цей проект стане першою телепрограмою про секс, що буде виходити ще й у якості аудіоподкасту на популярних музичних платформах», – зазначила директорка діджитал-напрямку Live Network Анна Ткаченко.

Прем’єра проєкту на телеканалі Live відбудеться 6 вересня о 23:00.

Нагадаємо, канал Live запустить політичне шоу «Діалог з країною».

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY