detector.media
25.08.2021 14:04
26 серпня – дискусія «Від Брежнєва до Зеленського: 40 років "поневірянь" українських політологів»
26 серпня – дискусія «Від Брежнєва до Зеленського: 40 років "поневірянь" українських політологів»
Учасники дискусії спробують дати відповіді на питання: як запобігти «зраді» і не розхитати країну, чи можлива критика влади під час війни, чи здатні українські політологи до науковості і об’єктивності?

У четвер, 26 серпня, Фонд «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва за сприяння Представництва «Фонду Фрідріха Науманна за Свободу» в Україні проведе дискусію «Від Брежнєва до Зеленського: 40 років "поневірянь" українських політологів».

Учасники:

Коротко: 

Інтелектуал, політолог, суспільствознавець у пострадянському суспільстві майже кожен день стикається з проблемами морального вибору. Користуючись нагодою – виходом у світ за підтримки Фонду Наумана книги професора Могилянки та наукового директора Фонду «Демініціативи» Олексія Гараня «Від Брежнєва до Зеленського: дилеми українського політолога», пропонуємо до дискусії такі питання:

Зареєструватися на захід і поставити запитання спікерам можна заповнивши форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyQFa_U3PZq5LFUpf0iJo4cdKhYbwsfdWfUiDMIDK4FB2UzA/viewform

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Скріншот відео: Укрінформ/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY