detector.media
24.08.2021 13:20
У телеверсії концерту до Дня Незалежності використовуватимуть штучний інтелект
У телеверсії концерту до Дня Незалежності використовуватимуть штучний інтелект
Телевізійна трансляція концерту відрізнятиметься від шоу на НСК «Олімпійський» додатковими інтерактивними елементами.

Режисерка-постановниця концерту до Дня Незалежності України Катерина Царик розповіла телеканалу «Дом», що в телеверсії шоу «Незалежність в нашій ДНК» використовуватимуть штучний інтелект.

«Це більше, звичайно, пов'язано з телевізійної історією, бо ми бачимо це тільки через камери, в які завантажується потрібна програма. Всім відомий номер Бейонсе, коли вона стояла на тлі екранів і взаємодіяла з графікою. Тоді заздалегідь прописувалась її хореографія, під хореографію прорисовувалася графіка, далі це все поєднувалося. Зараз нові технології зробили крок до того, що ти можеш взаємодіяти з екраном, і будь-який об'єкт, який знаходиться на екрані, буде рухатися хаотично, бо керуєш їм ти», — пояснила режисерка-постановниця.

Вона також зазначила, що телевізійна трансляція концерту відрізнятиметься від шоу на НСК «Олімпійський» додатковими інтерактивними елементами.

«Кожен номер буде перетікати з пісні в пісню через саунддизайн, всередині якого для телеглядачів буде звучати голос диктора, він буде відкривати історію пісні або артиста, який знаходиться зараз на сцені, для чого і кому присвячений цей номер. Хоча, мені здається, як тільки образ з'явиться на екранах, всім стане все зрозуміло», — уточнила Царик.

Ще одним ефектом, за її словами, стане графіка, яка накладається на об'єкт або людину.

«Як би вона не поводилась у кадрі — ця графіка в онлайнрежимі під неї підлаштовуватиметься, під будь-яку траєкторію. Ось це зараз у тренді. Це супернова технологія. Єдиний її мінус — що ти бачиш це тільки на екрані. Просто для глядача, який стоїть ось тут, у фанзоні, і дивиться на артиста — для нього просто стоїть артист, нічого не відбувається», — повідомила Катерина Царик.

Загалом на концерті виступатимуть 34 артисти, серед них — Сергій Бабкін, гурт Go_A, Тіна Кароль, Brutto, Dorofeeva, Джамала, Олег Винник.

Гроші, виручені з концерту, підуть на створення Центру сучасного мистецтва — музею Івана Марчука.

Нагадаємо, 24 серпня 2021 року на Майдан Незалежності о 10:00 розпочалися урочистості до 30-річчя Незалежності України. Де дивитися трансляції заходу читайте тут, а що покажуть українські канали 24 серпня читайте в матеріалі «Детектора медіа».

Фото: Дом

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY