detector.media
23.08.2021 17:10
На СТБ оновили графіку програми «Вікна-новини»
На СТБ оновили графіку програми «Вікна-новини»
Тепер фактури на кубі-глобусі стали більш об’ємними, а загальна колірна палітра виконана в гамі СТБ.

На СТБ оновили графіку проєкту «Вікна-новини»: 23 серпня інформаційно-аналітична програма вийшла в ефір в новому графічному оформленні, адаптованому до загальної візуальної концепції телеканалу, повідомляє пресслужба.

«Оновлення ефірної графіки "Вікон" — важливий етап редизайну СТБ, розпочатого в жовтні 2020 року. Перед нами стояло завдання адаптувати оформлення ключового продукту каналу відповідно до нової візуальної комунікації бренду СТБ, зробити дизайн програми новин максимально близьким до нового оформлення каналу, легким і швидкозчитуваним. Але при цьому не втратити впізнаваність самих "Вікон" і зберегти спадкоємність», — розповіла маркетинг-директорка телеканалу СТБ Тетяна Свєтлова.

В основі нового дизайну «Вікон» — діагональна вісь куба-глобуса, що є візитівкою програми. Вона відповідає куту нахилу осі земної кулі (23,5 градуси). Тепер фактури на кубі-глобусі стали більш об’ємними, а загальна колірна палітра виконана в гамі СТБ.

Програма «Вікна-новини» на СТБ входить у склад об’єднаної редакції інформаційного мовлення дивізіону «Новини» групи StarLightMedia. Проєкт виходить із з понеділка по п’ятницю о 14:30, 17:30 та 22:00.

Ведучі ― Тетяна Висоцька, Яна Брензей, Ольга Кучер і Володимир Павлюк.

Раніше повідомлялось, що «Вікна-новини» планують запуск сайту.

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY