detector.media
23.08.2021 15:48
Канал «Україна» покаже 30-денний спецпроєкт «Україна, яку будуємо ми»
Канал «Україна» покаже 30-денний спецпроєкт «Україна, яку будуємо ми»
Також у рамках проєкту канал «Україна 24» з 29 серпня покаже цикл ексклюзивних фільмів відомого режисера-документаліста Леоніда Канфера «30 років до свободи».

Канал «Україна» покаже прем'єру мультимедійного спецпроєкту «Україна, яку будуємо ми», повідомляє пресслужба.

З 25 серпня щодня в ефірі телеканалів «Україна» та «Україна 24» будуть згадувати історичні події з життя країни.

Кожен із 30 днів спецпроєкту буде присвячений одному року незалежності. Телеканали висвітлюватимуть історичну хроніку у форматі щоденних сюжетів в авторських програмах та прямоефірних студіях.

Медіагрупа запустить лендинг, присвячений епосу незалежності, тематичні опитування в соцмережах, буде публікувати історичні фото на segodnya.ua.

«Наш проєкт — не лише про святкування, а й про те, що лишиться з нами в будні, після того, як країна відзначить своє тридцятиліття. Він – про нас, про наші захоплення й розчарування, про наші перемоги й здобутки. Адже тридцять років історії країни — це тридцять років життя кожного з нас. Цей той досвід, що перетворює нас на народ зі спільною долею», — розповів керівник проєкту, історик, журналіст Олексій Мустафін.

Також у рамках проєкту із 29 серпня «Україна 24» покаже цикл фільмів відомого режисера-документаліста Леоніда Канфера «30 років до свободи». Глядачі побачать історію України у форматі історичного репортажного кіно. Ведучим і співавтором проєкту став Олег Панюта.

Нагадаємо, до 30-ї річниці незалежності України Держкіно запровадило ініціативу «Марафон фільмів: 30 років Незалежності» – кінотеатри та відеоплатформи покажуть українські стрічки, вироблені у різні роки, за які проголосували глядачі. 

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY