detector.media
20.08.2021 16:44
Яніна Соколова отримала спеціальну відзнаку за внесок у розвінчування агресивних наративів
Яніна Соколова отримала спеціальну відзнаку за внесок у розвінчування агресивних наративів
Відзнаку Яніні Соколовій вручив нардеп Микита Потураєв.

Журналістка та телеведуча Яніна Соколова під час конференції «Медіавиклики-2021» Форуму асоціації медіаінтернів отримала спеціальну відзнаку за особливий внесок в розвінчування агресивних наративів російської пропаганди.

Відзнаку у формі носорога Яніні Соколовій вручив очільник парламентського комітету з питань гуманітарної та інформполітики Микита Потураєв.

«Бажаю щоб ріг був так само гострим, щоб відбивати ворожі пропагандистські атаки», – іронічно зазначив Потураєв.

«Мені ще ніколи не дарували носорогів. Наші проєкти "Рандеву", "Соромно", де ми розвіюємо міфи російської пропаганди можуть бути прикладами вільної журналістики для наших молодих колег, у нас є умови, яких на жаль немає у деяких журналістів. Професія створена для того, щоб працювати на неї, а не на власника», – відповіла Соколова.

Яніна Соколова є авторкою і ведучою програми «Рандеву» на 5 каналі, а також проєктів на YouTube: «Вечер с Яниной Соколовой» та «Соромно!». Зокрема, у своїх програмах розвінчує російські фейки та міфи щодо України.  

Дводенний Форум асоціації медіаінтернів присвячений ювілею Незалежності України відбувся 19-20 серпня. Головні дискусії проводились навколо «Наскрізної платформи Новітні виклики/історії успіху/ефективні зміни: погляд медіаспільноти молодих» і неформальної дискусії «Якої журналістики ми потребуємо для модернізації країни».

Скріншот відео: «Детектор медіа»/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY