detector.media
20.08.2021 11:00
20 та 30 серпня – у Києві відбудеться виставка: «Росія – карикатура, що стала реальністю. Документ епохи»
Мотивом показу стала творчість карикатуристів Радянського Союзу, яка втілює реальність сьогоднішньої «путінської Росії».

Виставка карикатур проходитиме з 20 до 30 серпня у Києві, у приміщенні галереї «TADZIO» за адресою: Десятинний провулок, 7, офіс 2, поруч з Історичним музеем.

Відкриття виставки відбудеться у п‘ятницю 20 серпня на 12-00, демонструватимуть карикатури Ігоря Александровича та інших карикатуристів із журналу «Перець», а також архівні зображення з журналу «Крокодил».

«Ми пропонуємо згадати, як виглядав колись культовий журнал, що досі видається, та ознайомитись в найбільш цікавою добіркою карикатур, що актуальні й досі! Особливо цікаві карикатури, що лаконічно ілюструють життя у сучасній Росії».

Як зазначають організатори, мотивом показу стала творчість карикатуристів Радянського Союзу, яка втілює реальність сьогоднішньої «путінської ерефії» (від абревіатури (РФ) – з інтерактивними доказами з сучасного життя Росії).

Обкладинки журналів «Крокодил» і «Перець» немов ожили і кумедно показують життя сьогоднішньої РФ. Найбільш цікаві карикатури на теми: фальсифікація виборів, приватизація, переслідування інакомислячих.

«Навіть "гундяєвська поповщина" буквально змальована з образів, написаних Александровичем і його колегами, ще у далекі 20 роки, але актуальна і досі. Творчість карикатуристів дає змогу зрозуміти, як програмувалась психологія Путіна, Лаврова, Лукашенка та інших діячів постсовкового концтабору ... Що говорити – краще прийти і все побачити на власні очі», – говориться у повідомленні організаторів.

Вхід на виставку вільний (з умовами дотримання карантинної дистанції та режиму перебування в масках).

У разі виникнення будь-яких запитань, будь ласка, дзвоніть за номером: 067-989-10-89 (Федір Александрович).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY