detector.media
20.08.2021 09:35
ГО «Платформа прав людини» започаткувала безкоштовну юридичну допомогу для журналістів і ЗМІ
ГО «Платформа прав людини» започаткувала безкоштовну юридичну допомогу для журналістів і ЗМІ
Юридичну допомогу отримати можна в будь-якому куточку України.

Громадська організація «Платформа прав людини» повідомила, що в межах проєкту створено «Центр юридичної підтримки свободи слова в Україні», куди залучені експерти всеукраїнської мережі медіа-юристів.

«Допомогу отримати можна у будь-якому куточку країни, оскільки, ми співпрацюємо з розгалуженою мережею медіа-юристів та адвокатів, які надають юридичні консультації, допомагають складати юридичні документи, представляють інтереси в судах всіх інстанцій на національному рівні, допомагають готувати заяви для направлення в Європейський суд з прав людини», – говориться в повідомленні.

Для отримання безкоштовної юридичної допомоги необхідно натиснути на віджет «Отримати юридичну допомогу» на сайті www.ppl.org.ua

Заповнити всі необхідні поля, прикріпити копії всіх наявних документів по справі, натиснути «Відправити» і чекати на призначення юриста.

Всі запити розглядаються Радою на предмет дотримання професійних стандартів в конкретній ситуації з боку ЗМІ, наявності суспільного інтересу в поширеній інформації або предметі запиту, важливості для забезпечення стандартів свободи вираження і поширення інформації відповідної справи тощо.

До складу Ради увійшли:

Проєкт «Ефективний юридичний захист свободи слова в Україні» виконується за фінансової підтримки Media Legal Defence Initiative. Він, за твердженням ГО, спрямований на забезпечення свободи слова в Україні і підтримку незалежності журналістів та ЗМІ шляхом надання високоякісної правової допомоги.

Фото: Rae Allen/Flickr

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY