detector.media
19.08.2021 14:04
На YouTube відбудеться прем'єра стрічки «Туристична Україна в просторі й часі» Сергія Саломатіна
На YouTube відбудеться прем'єра стрічки «Туристична Україна в просторі й часі» Сергія Саломатіна
Саундтрек до фільму створив композитор Олексій Микрюков (King Imagine).

На YouTube 19 серпня о 18:30 відбудеться прем'єра стрічки «Туристична Україна в просторі й часі» режисера Сергія Саломатіна.

Це видовий фільм, мета якого – відродити цікавість українців до власної країни. 

У стрічці зображено метаморфози туристичних ландшафтів України у часі – протягом дня та від сезону до сезону.

«Ми прагнемо показати всі цикли життя України як окремого організму, від великих сезонних змін до короткотермінових перетворень, що відбуваються протягом доби. Від сходу й до заходу, від пробудження країни навесні, а потім через буяння літа – до завмирання взимку», – розповів Сергій Саломатін.

До кола уваги творців фільму потрапили не тільки відомі туристичні місця та історичні пам'ятки, але й «будь-які враження, які отримують на своєму шляху всі уважні мандрівники».

Саундтрек до стрічки у стилістичному діапазоні від джазу до Modern Creative створив композитор Олексій Микрюков aka King Imagine.

«Я вкладаю в цю музику своє бачення української природи. Це музика та відеоряд для тих, хто перебуває "в моменті"», – зазначив він.

Прем'єру фільму приурочено до 30-річчя незалежності України. Стрічку створено за підтримки Українського культурного фонду.

Нагадаємо, на Одещині знімають дитячий YouTube-проєкт, що розповідатиме про диких тварин, птахів і риб, які занесені до Червоної книги України та перебувають на межі зникнення. Про важливі питання екології дітям розкажуть через пригодницьку історію двох друзів — хлопчика та собаки.

Фото: youtube.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY