detector.media
19.08.2021 12:19
«Україна 24» проведе марафон «Берлін – Київ», присвячений візиту Ангели Меркель в Україну
«Україна 24» проведе марафон «Берлін – Київ», присвячений візиту Ангели Меркель в Україну
За програмою візиту, канцлерка отримає від президента України орден Свободи та обговорить із ним реформи, економічну політику і виконання Мінських домовленостей.

Телеканал «Україна 24» 22 серпня проведе спецмарафон «Берлін – Київ», присвячений візиту в Україну канцлерки Німеччини Ангели Меркель та її зустрічі з президентом Володимиром Зеленським, повідомляє пресслужба.

«Від самого ранку Олексій Бурлаков стежитиме за подією міжнародного значення і розповість про всі деталі стратегічно важливої зустрічі. З 11:00 до обговорення приєднаються ведучі токінгів Марія Скиба, Андрій Булгаров, Вікторія Малосвітна, Віталій Прудиус, які протягом дня запрошуватимуть у студію інформаційного каналу відомих спікерів та міжнародних оглядачів», – розповіли на каналі. 

З 19:00 до спецмарафону долучиться Тигран Мартиросян, а о 22:00 Євгеній Кисельов із гостями студії «підіб'є підсумки зустрічі й спробує спрогнозувати, як офіційний візит Ангели Меркель вплине на Україну». 

За програмою візиту, канцлерка отримає від президента України орден Свободи та обговорить із ним реформи, двосторонні відносини, економічну політику і виконання Мінських домовленостей. По закінченню зустрічі очікується пресконференція.

Нагадаємо, що на каналах «Україна» та «Україна 24» вийдуть спецпроєкти до Дня українця (22 серпня) та Дня прапора (23 серпня). Що ще підготували українські канали до цих дат та Дня Незалежності України – у матеріалі «Детектора медіа».

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY