detector.media
19.08.2021 14:17
Live Network: Наша мета за півтора року увійти у Топ-15 національних каналів
Live Network: Наша мета за півтора року увійти у Топ-15 національних каналів
Дмитро Царенко: Це буде прекрасна історія для ринку, ми створимо додаткову конкуренцію та можливості для людей.

Медіахолдинг Live Network планує за півтора року увійти у Топ-15 національних каналів.

Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» повідомили СEO і співзасновник Інституту когнітивного моделювання, який керує каналами групи – Світлана Павелецька та Дмитро Царенко.

«Наша мета за півтора року увійти у Топ-15 національних каналів. Це той маркер, за яким ми йдемо. Про показники Live говорити ще зарано, бо ми лише почали позиціонувати його глядачу. Що ж до київської аудиторії, то коли ми почали опікуватись каналом Kyiv Live, його частка була 0,0006%, а зараз середня частка за липень – 0,24%», – каже Павелецька.

За словами Дмитра Царенка, наразі метою є побудова нового медіахолдингу і «ми впевнені у тому, що здатні це зробити і нам треба небагато часу».

«І ми впевнені у результатах, які матимемо за рік-півтора. Це буде прекрасна історія для ринку, ми створимо додаткову конкуренцію та можливості для людей», – каже Царенко.

За словами Світлани Павелецької, зараз у Live Network працює близько 700 співробітників, мережа постійно розширюється, запускаються нові корпункти.

Медіахолдинг Live Network заснований наприкінці 2020 року, до його складу входять регіональні телеканали Live (раніше Kyiv.live), «Типовий Київ», Odesa.live. Медіахолдинг належить нардепу «ОПЗЖ» Вадиму Столару.

26 липня 2021 року Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію ТОВ «ТРК Купол» Вадима Столара, яке мовить під логотипом «Live», та дозволила перейменувати мовника на «Типовий Київ».

У коментарі «Детектору медіа» Світлана Павелецька повідомила, що на базі Kyiv Live створять два канали:  ефірний «Типовий Київ» буде столичним каналом, а супутниковий Live – «цікавим каналом національного формату». 

Також у 2020 році Live Network планує запустити телеканал у Харкові, а до вересня поточного року медіахолдинг має намір відкрити корпункт у Львові.

Фото: «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY