detector.media
18.08.2021 17:44
«Друга спроба». Держуправління справами оголосило кандидатів на посаду директора «Мистецького арсеналу»
«Друга спроба». Держуправління справами оголосило кандидатів на посаду директора «Мистецького арсеналу»
На посаду директора «Мистецького арсеналу» претендують шість кандидатів.

Державне управління справами оголосило список кандидатів на посаду директора «Мистецького арсеналу» в межах повторного конкурсу.

Зокрема, на посаду директора культурної інституції претендують наступні кандидати:

6 липня 2021 року члени конкурсної комісії не змогли обрати нового директора «Мистецького арсеналу». Чотири голоси отримав кандидат Михайло Кулиняк, три – Олеся Островська-Люта, Наталія Заболотна та Ірина Кислян – по одному голосу.

Кулиняк, коментуючи перебіг голосування, обізвав колишнього керівника Центру Довженка Івана Козленка, який критично оцінив результати конкурсу, – «козльонком» та «лузером».

14 липня Державне управління справами оголосило повторний конкурс на посаду гендиректора «Мистецького арсеналу».

Як повідомляє Суспільне, 27 серпня відбудеться перше засідання конкурсної комісії, на якому буде названа дата другого засідання, де кожен з кандидатів представить програму, а члени комісії проголосують.

За законом, на першому засідання члени оберуть голову комісії, метод голосування за директора Арсеналу – таємний чи відкритий, та проголосують за допущення чи не допущення до конкурсу кожного кандидата. Ще через сім-десять днів, але можливо і раніше, відбудеться друге, вирішальне, засідання.

Фото: Mystetskyi Arsenal/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY