detector.media
17.08.2021 16:58
НЛО TV оголосив нову дату виходу в прокат фільму «Бурштинові копи»
НЛО TV оголосив нову дату виходу в прокат фільму «Бурштинові копи»
Канал презентував фільм на Літньому Кіноринку Одеського міжнародного кінофестивалю.

НЛО TV оголосив нову дату виходу в прокат фільму «Бурштинові копи» виробництва ТОВ «КіноХіт Ю Ей», повідомляє пресслужба телеканалу.

Очікують, що стрічка вийде в прокат 7 жовтня 2021 року (дистриб’ютор – VLG.Film).

16 серпня фільм «Бурштинові копи» презентували на Літньому Кіноринку Одеського міжнародного кінофестивалю разом із ще двома проєктами каналу - новорічною комедією «7 бажань» та екшном «Пограбування по-українськи». Продюсер Роман Мартиненко анонсував, що незабаром розпочнеться промокампанія «Бурштинових копів».

«Жанр бадді-муві та історії про напарників популярні в усьому світі. Чому ж таких немає в Україні? Подумали ми і створили український фільм про копів-напарників зі знайомим кожному українцю контекстом. У «Бурштинових копах» стикаються село і місто, кохання і гроші, інтриги і боротьба за справедливість. Ми горимо цим проєктом і плануємо також просувати його нестандартними методами – звертаючись до нашої аудиторії персоналізовано», – розповів керівник студії «Мамахохотала», продюсер стрічки Іван Мелашенко.

За сюжетом фільму, патрульний Максим із дитинства мріяв стежити за правопорядком, щоб робити світ безпечним і справедливим. Усе йшло за планом, але він потрапив у скандал, за що його перевели з Києва до селища в житомирських лісах. Там він і його новий напарник Богдан переходять дорогу бурштиновій мафії.

У головних ролях: Євген Янович, Олег Маслюк, Аліна Паш, Дар‘я Петрожицька.

Режисерка-постановниця – Аліна Бухтіярова.

Раніше очікувалось, що Бурштинові копи вийдуть на екрани кінотеатрів в лютому 2021 року, потім прем'єру було перенесено на весну 2021-го.

Проєкт «Бурштинові копи» став одним із переможцем 11-го конкурсного відбору Держкіно в категорії «Ігрові повнометражні національні фільми (для широкої глядацької аудиторії)» та отримав державну підтримку розміром 11 млн 625 тис. грн (75% загальної вартості виробництва фільму). Зйомки фільму розпочались влітку 2020 року.

Фото: пресслужба телеканалу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY