detector.media
17.08.2021 09:39
Канал Live запустить політичне шоу «Діалог з країною»
Канал Live запустить політичне шоу «Діалог з країною»
Програма виходитиме щовівторка о 21:30.

На каналі Live з 31 серпня стартує політичне шоу «Діалог з країною», повідомляє пресслужба.

За форматом програми ведучий разом із гостями у студії за круглим столом обговорюватимуть актуальні теми: від вартості квитка на проїзд у громадському транспорті і тарифів до геополітики. Учасниками та гостями політичного шоу стануть чиновники, політики та експерти.

Двогодинна програма виходитиме щовівторка о 21:30.

«Наразі в ефірі телеканалу є подібний формат програми – День. LIVE, де ведучі у прямому ефірі з гостями говорять на теми, які хвилюють людей. Проте ми вирішили масштабувати ефірну сітку телеканалу та запустити окремий політичний проєкт, аби українці мали змогу отримати відповіді від перших осіб держави. "Діалог з країною" стане першим студійним шоу, яке побачать телеглядачі в ефірі. Пізніше ми повідомимо про старт інших проєктів», – зазначили керуючі партнери медіахолдингу Live Network.

Хто буде ведучим проєкту – наразі не повідомляється. 

Нагадаємо, телеканал «Kyiv.Live» розпочав мовлення 9 серпня 2020 року в аналоговому та цифровому етерах. 10 червня 2021-го Нацрада переоформила ліцензію трьом компаніям, які мовили під логотипом «Kyiv.Live». Телеканали тоді змінили назву на «Live». Планувалося, що під таким логотипом мовитимуть ТОВ «Медіамережі», ТОВ «Ньюс нетворк» та ТОВ «ТРК "Купол"». За словами представниці каналу, рішення змінити назву каналу з «Kyiv.Live» на «Live» ухвалили після проведення опитувань колективу, родичів, друзів та фокус-груп.

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY