detector.media
13.08.2021 16:33
«Інтертелеком» з 1 листопада обмежить надання послуг у Києві та низці областей України
«Інтертелеком» з 1 листопада обмежить надання послуг у Києві та низці областей України
«Інтертелеком» заявив, що поетапно реалізує процес трансформації надання телекомунікаційних послуг та мобільних сервісів.

Телеком-оператор «Інтертелеком» повідомив про обмеження з 1 листопада 2021 року роботи у Києві та низці областей України через зміну території покриття мережі інтернет за технологією CDMA, мобільного та фіксованого широкосмугового доступу.

Зокрема, у 2021 році «Інтертелеком» почав реалізацію поетапного процесу трансформації надання телекомунікаційних послуг та мобільних сервісів.

Реалізація та впровадження першого етапу були розпочаті 1 травня 2021 року і полягали в обмеженні або повному припиненні надання послуг широкосмугового доступу в інтернет (Wi-Fi і ШПД) в низці регіонів України.

«Наступний етап полягає в обмеженні з 1 листопада 2021 року надання послуг мобільного інтернет доступу за допомогою технології CDMA, фіксованого і мобільного широкосмугового доступу в Вінницькій, Житомирській, Київській та м.Київ, Кіровоградській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях», – повідомляє телеком-оператор.

«Інтертелеком» додав, що зміна території покриття, для абонентів, що використовують послуги без прив'язки до місцезнаходження, не є підставою для розірвання договору обслуговування в односторонньому порядку з боку Оператора.

«У разі відсутності можливості продовжити використання послуг в зоні операторського покриття списання абонентської плати згідно встановлених тарифів буде призупинено. При бажанні продовжити використання послуг на території доступного покриття активуйте номер в Особистому кабінеті», – говориться у повідомленні.

«Інтертелеком» надає послуги місцевого й мобільного зв'язку стандарту CDMA.На ринку працює з 1998 року, використовує код «94».

Графіка: «Інтертелеком»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY