detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
12.08.2021 12:50
Нацрада видала ліцензію новому каналу одеського медіаменеджера Козиря
Нацрада видала ліцензію новому каналу одеського медіаменеджера Козиря
Він планує запустити канал з концепцією для «щасливих споживачів». На запуск мовника його надихнув похід в магазин, щоб купити пательню.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення видала ліцензію на супутникове мовлення одеській компанії ТОВ «ТРК Міський телеканал». Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 12 серпня.

Компанія вже має ліцензію на кабельний канал GNew, а тепер має намір запустити новий канал «ТВ-1».

Під час засідання співвласник компанії Олександр Козир зазначив, що хоче створювати «позитивне медіа». Це розважальний канал з кінопоказом.

«Концепція каналу – канал "щасливих споживачів". Його ідея виникла, коли мене домашні відправили купувати пательню. Як людина думаюча, я опитав усіх консультантів і дізнався про кухонне обладнання майже все. Але пательню я так і не купив, бо зробити вибір складно. Ми вважаємо, що слід бути дороговказом для споживача у потоці реклами»,  сказав Козир.

За інформацією Олександра Козира, інвестори каналу є власниками кількох торгових центрів в Одесі, а нещодавно придбали SkyMall у Києві.

«Ми хочемо, щоб наш канал залучав внутрішнього туристу в Одесу та Київ»,  додав він.

Студія каналу буде в Одесі, а корпункт у Києві. Надалі студію планують робити на базі SkyMall у столиці.

Регулятор видав ліцензію компанії на 10 років.

Нагадаємо, ТОВ «ТРК Міський телеканал» належить  медіаменеджеру Олександру Козирю, якого пов’язують з одеським бізнесменом Володимиром Галантерником, а також ТОВ «Джі ем джі груп», кінцевим бенефіціаром якої є громадянин Німеччини Майкл Берзун.

Ілюстрація: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY