detector.media
11.08.2021 19:00
Нардеп Лерос програв суд брату Єрмака. Його зобов’язали опублікувати спростування – LIGA.net
Нардеп Лерос програв суд брату Єрмака. Його зобов’язали опублікувати спростування – LIGA.net
Апеляційний суд скасував рішення на користь Гео Лероса та задовольнив вимоги Андрія Єрмака.

Народний депутат Гео Лерос програв у суді апеляцію Денису Єрмаку, який є братом глави Офісу президента Андрія Єрмака. Про це пише LIGA.net з посиланням на слова прессекретарка Київського апеляційного суду Тетяни Геведзе.

За її словами, 11 серпня суд скасував рішення Печерського районного суду від 31 травня, яким було відмовлено в задоволенні позову брата Єрмака до Лероса про захист честі, гідності та ділової репутації. 

Крім цього, апеляційний суд виніс нове рішення і задовольнив вимоги Єрмака повною мірою.

Інший співрозмовник видання уточнив, що апеляційна інстанція визнала поширену на офіційній сторінці в Fаcebook нардепа Гео Лероса інформацію невірогідною і такою, що порочить честь, гідність та ділову репутацію Дениса Єрмака.

Йдеться про запис: «Відеодокази як Єрмак через свого брата барижить державними посадами, впроваджує свою програму до правоохоронних структур та в оборонку (привіт із рф), ну і звичайно заробіток на державі».

За інформацією співрозмовника, суд зобов'язав Лероса спростувати поширену ним інформацію щодо Єрмака – розмістити на своїй сторінці в Fаcebook текст такого змісту: «Поширена мною інформація про те, що Денис Єрмак на замовлення або з інших причин виконує корупційні діяння щодо "продажу" державних посад є недостовірною і не відповідає дійсності».

Редакція ДМ звернулась із коментарем до Гео Лероса щодо цього рішення суду.

Нагадаємо, 29 березня 2020 року народний депутат з фракції «Слуга народу» Гео Лерос опублікував так звані «плівки Єрамка», на цих записах брат керівника Офісу президента Андрія Єрмака – Денис пропонує влаштувати неназваних осіб на певні посади. Андрій Єрмак підтвердив, що на оприлюдненому відео його брат.

1 вересня 2020 року його виключили з фракції «Слуга народу». Під час засідання Верховної Ради пан Лерос виступив з критикою президента Володимира Зеленського та керівника Офісу президента Андрія Єрмака. Після цього, у «Слузі народу» почали збирати підписи за виключення Гео Лероса з фракції. Ввечері партія зібрала достатню кількість голосів.

Фото: Гео Лерос / пресслужба «Слуги народу»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY