detector.media
Галина Петренко
«Детектор медіа»
09.08.2021 18:06
Восени 2021 року на СТБ повернеться «Битва екстрасенсів», а навесні 2022-го – «Вагітна в 16»
Восени 2021 року на СТБ повернеться «Битва екстрасенсів», а навесні 2022-го – «Вагітна в 16»
Восени 2021 року в ефір телеканалу СТБ повертається «Битва екстрасенсів, а навесні 2022 року відбудеться релонч «Вагітна в 16».

Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» розповіла керуюча директорка СТБ Людмила Семчук.

«Навесні буде релонч Вагітна у 16, покажемо короткий сезон. Цієї осені в ефір СТБ повертається і Битва екстрасенсів. Ми призупинили її минулого року, тому що не змогли виробляти через карантин. СТБ не живе на великій серіальної полиці: ми завжди робили свої реаліті та актуальні проєкти під ефір. Зараз виходить неймовірний сезон, його почала знімати команда Юлії Федець. Це сильні продюсери, які запускали найперші сезони “Битви екстрасенсів”. Його більшу частину ми вже відзняли», – сказала пані Семчук.

Восени 2022 року також може поновитися випуск «Прокинься з Ектором».

Наразі триває виробництво шоу «Україна має талант», про повернення якого після більше як 3-річної перерви СТБ оголосив у квітні та яке готується на осінній сезон.

«Україна має талант не закривався на провальних цифрах. Він збирав гідну частку і був цікавий аудиторії СТБ. Але складності з кастингом, що збіглися з заміною команди, привели до рішення дати формату відлежатися якийсь час.

Ми дивимося на ринок, відзначаємо актуальні формати і розробляємо свої проєкти. Раніше ми запустили Таємниці ДНК, зараз робимо Мій секрет, знімаємо новий формат Щасливі за сім днів, який розробили самі. Це життєвий мейковер для жінок і їхніх сімей. Кілька власних форматів розробляємо на 2022–2023 рік. Поки не знаю, коли саме вони будуть в ефірі. Це залежить і від сітки, і від виробництва, тому що свої формати доточувати довго», – пояснила Людмила Семчук.

При цьому вона зауважила, що «Мій секрет», «можливо, виходитиме як спецпроєкт, який не буде історією на потоці».

Нагадаємо, про закриття проєкту «Вагітна у 16» СТБ оголосив наприкінці 2014 року, після виходу двох сезонів, через високу вартість. 

«"Вагітна у 16" - це дуже хороший проєкт, він допомагає людям. Ми б хотіли робити новий сезон, але проблема в тому, що це шоу дуже дороге через довгий період виробництва, поки героїні переживають усі складності, а наша команда й експерти їм допомагають. Будемо сподіватися, що в наступних сезонах ми до неї повернемося», - говорив тоді програмний директор СТБ Сергій Назаров.

Фото: пресслужба СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY