detector.media
06.08.2021 17:14
12 серпня – презентація результатів дослідження законопроєктів «Про СБУ» та «Про захист персональних даних»
12 серпня – презентація результатів дослідження законопроєктів «Про СБУ» та «Про захист персональних даних»
Учасники обговорять виклики для розвитку вільного інтернету в Україні, висновки та рекомендації дослідження та ймовірність схвалення двох законопроектів в Верховній Раді.

У четвер, 12 серпня 2021 року, о 12:00, у Києві в УКРІНФОРМ вже другий рік поспіль ГО «Інтерньюз-Україна» представить дослідження щодо регулювання онлайн-простору в Україні через призму дослідження резонансних законопроєктів.

Цього року експерти оцінили впливи на розвиток Інтернету законодавчих ініціатив №5628 «про захист персональних даних» та №3196-д «Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Службу безпеки України" щодо удосконалення організаційно-правових засад діяльності Служби безпеки України». 

Під час презентації учасники обговорять виклики для розвитку вільного інтернету в Україні, висновки та рекомендації дослідження та ймовірність схвалення двох законопроектів в Верховній Раді.

Де: ІА «Укрінформ», м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16

Коли: четвер, 12 серпня 2021 року, 12:00-13:00

Спікери події:

Питання до обговорення:

У дослідженні законопроєктів брали участь провідні юристи та експерти з цифрових технологій які представляють організації громадянського суспільства та приватний сектор. Результати дослідження були отримані на основі аналізу більш як 700 відповідей експертів.

Акредитація за телефоном: + 38 063 710 13 96 або за цим посиланням cutt.ly/EQnj888  

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена

Довідка:

Експертне дослідження законопроектів у рамках методології Індексу регулювання онлайн-простору здійснювалося ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки «Медійної програми в Україні спрямованої на розвиток медійного сектору, зміцнення медійних інституцій, а також поліпшення практики цифрової безпеки серед журналістів та медійних організацій», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через американську неурядову організацію «Інтерньюс».

Індекс регулювання онлайн-простору - це моніторинговий інструмент для оцінки якості запропонованих чи схвалених нормативно-правових актів, що впливають на розвиток і функціонування онлайн-простору в Україні. Вперше ініціативу представлено в Україні в лютому 2020 року. Предметом дослідження були законопроєкт №2692 «Про медіа»та ініціатива про дезінформацію. 

Детальніше: netfreedom.org.ua/index-of-freedom.

Скріншот відео: Укрінформ/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY