detector.media
05.08.2021 13:35
«1+1» оголосив дату прем’єри серіалу «Моя улюблена Страшко»
«1+1» оголосив дату прем’єри серіалу «Моя улюблена Страшко»
Серіал «Моя улюблена Страшко» — адаптація колумбійської теленовели, яка вперше вийшла на екрани 1999 року.

У понеділок, 30 серпня, на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра україномовного серіалу «Моя улюблена Страшко», в якому головні ролі виконають актори Ірина ПоплавськаОлександр Соколов, Дар’я Баріхашвілі, Артур Логай та Володимир Скорик.

Серіал «Моя улюблена Страшко» – адаптація колумбійської теленовели «Yo soy Betty, la fea» («Я – негарна Бетті»), яка вперше вийшла на екрани 1999 року. Історія про негарну, але розумну дівчину, яку не беруть на роботу через нетипову зовнішність, стала популярною. Адаптації серіалу вийшли в Німеччині, Польщі, США, Росії, Грузії, Чехії та інших країнах.

«1+1» стверджує, що у серіалі піднімуть питання мобінгу, сексизму, об'єктивації, спілкування в інтернеті та інші проблеми, з якими сьогодні стикаються люди. Над виробництвом серіалу на замовлення «1+1» працює українська кінокомпанія «Кінороб».

«Україномовний серіал розповість історію Настя Глушко – талановитої розумниці, перфекціоністки, щирої і доброї дівчини. Яка після підліткових травм у стосунках і невмілих експериментів з образами вирішила, що буде крутим фінансистом і обов'язково очолить велику компанію. Для цього вона вчилася довго і наполегливо, поки інші дівчата фарбувалися і ходили на шопінг», – говориться у пресрелізі.

Однак експертки критикують сюжет перевтілення «страшка» у «красуню», який підживлює стереотипи. Про це детальніше читайте у матеріалі «Детектора медіа» за посиланням.

Скріншот відео: «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY