detector.media
04.08.2021 17:39
До 15 серпня – прийом заявок на воркшоп «Як міста пам’ятають і як міста забувають»
До 15 серпня – прийом заявок на воркшоп «Як міста пам’ятають і як міста забувають»
Найкращі авторські тексти будуть відібрані для публікації в наступному числі «Урбаністичних студій».

Центр урбаністичних студій запрошує на воркшоп «Як міста пам’ятають і як міста забувають», який відбудеться 10-12 вересня 2021 року.

«Постколоніальні студії Наукове (академічне) письмо є базовою навичкою, яку дуже непросто здобути в українській системі університетської освіти. Ми прагнемо допомогти тим, хто прагне писати та розбиратись у стилі наукового письма», – пишуть організатори.

Метою воркшопу є:

Воркшоп складатиметься з двох частин:

Перша – публічна програма із запрошеними лекторами та лекторками. Друга – власне робота в групах із текстами, надісланими до розгляду.

Тож якщо Ви займаєтесь однією з цих тем або на їх перетині, то ми чекаємо на Ваш текст за такими напрямками:

Учасниками воркшопу стануть 15-20 осіб, тексти яких будуть завчасно проаналізовані та розібрані під час майстерні. Для участі у студіях потрібно заповнити Google-форму https://bit.ly/3j4l2wa і надіслати лінки на дослідження (або дублюйте їх на адресу info@cus.org.ua).

Організатори розглядають можливість компенсувати логістичні витрати для учасників та учасниць.

Найкращі тексти будуть відібрані для публікації в наступному числі «Урбаністичних студій» (за умови їх відповідності темі постколоніальних студій).

Зголошення приймаються до 15 серпня. Результати відбору будуть відомі 20 серпня. Підтвердити участь у воркшопі потрібно буде до 26 серпня.

Графіка: Центр урбаністичних студій/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY