detector.media
03.08.2021 10:23
Карпій продав свій канал «Вінтаж ТБ». На його базі запустять економічний канал Ukrainian News Channel
Карпій продав свій канал «Вінтаж ТБ». На його базі запустять економічний канал Ukrainian News Channel
Новою власницею стала Анна Коляда, яка у 2017 році очолювала ТОВ «Медіапоінт» (канал Business).

Харківський бізнесмен Андрій Карпій продав свій супутниковий канал «Вінтаж ТВ». Нові власники та керівники планують запуск економічного каналу. 29 липня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію на мовлення ТОВ «ТРК «Вінтаж ТВ» у зв’язку зі зміною власника, керівника та складу редакційної ради.

Бенефіціарною власницею телеканалу стала Анна Коляда, яка у 2017 році очолювала ТОВ «Медіапоінт» (канал Business). Новим керівником став Максим Вакуленко, він увійшов до складу оновленої редакційної ради.

Нове лого каналу UNC розшифровується Ukrainian News Channel. Як розказав під час засідання у Нацраді Максим Вакуленко, мовник планує подавати матеріали як новинний канал (студія з ведучим) і розвивати підприємницьку діяльність в Україні.

«Ми плануємо створити канал економічного напрямку, без політики. Новини та власні проєкти розроблятимемо власним коштом. У нас є запит від населення на економічні новини», — сказав він.

Втім сам формат каналу змінюватись не буде, у сітці поки що залишаються розважальні програми та фільмопоказ.

За інформацією джерел телеграм-каналу TV post, нові власники можуть мати зв'язок з політиком команди президента-втікача Віктора Януковича Сергієм Арбузовим. Згідно з повідомленням каналу, який веде журналіст Павло Мандрик, нова власниця  ТОВ «ТРК «Вінтаж ТВ»  Анна Коляда в минулому працювала політтехнологинею Арбузова. «Детектор медіа» перевіряє цю інформацію.

Нагадаємо, ще один канал з логотипом «Вінтаж ТВ» (юридична особа ТОВ «Корона санрайс») у 2021 році Андрій Карпій продав власнику «Радіо П’ятниця» Денису Козлітіну, а після того як канал відновив мовлення в мультиплексі МХ-5 цифрового ефірного телебачення Т2, його купило «ТРК Інтеррадіо», яка володіє 4 каналом.

Ілюстрація: «Вінтаж ТБ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY