detector.media
02.08.2021 14:10
Лілія Стрілець та Данило Романчук очолять сайт «Факти ICTV»
Лілія Стрілець та Данило Романчук очолять сайт «Факти ICTV»
Романчук відповідатиме за наповнення стрічки новин та працюватиме з авторами, а Стрілець буде розширювати комерційну аудиторію.

Телеканал ICTV 2 серпня повідомив «Детектору медіа», що шефредактором сайту «Факти ICTV» став колишній очільник видання «Букви» Данило Романчук, натомість Лілія Стрілець стала головною редакторкою сайту.

«На новій посаді моїм завданням буде розширити комерційну аудиторію, запропонувати стратегічні рішення, які в рази збільшать прибутковість сайту (сайт "Факти ICTV" є прибутковим останні три роки – ICTV.)», – сказала Стрілець.

Данило Романчук відповідатиме за наповнення стрічки новин, а також працюватиме з авторами.

«Серед моїх цілей – збільшення аудиторії сайту та зростання її лояльності. Йдеться про побудову спільноти читачів, які тримають сайт у закладках і протягом дня повертаються до нього за оперативною і достовірною інформацією. Мусимо розуміти, що зараз дуже велика конкуренція серед новинних сайтів. Читач губиться в потоках інформації і часто перестає розуміти, що відбувається в Україні та світі. Моє завдання, як шефредактора, – дати читачеві розуміння та контекст процесів, що відбуваються», – розповів Романчук.

У 2000 році Лілія Стрілець почала працювати в програмі «Факти» на ICTV. Згодом перейшла на посаду редакторки стрічки новин на сайті «Факти ICTV». У 2017-му вона стала випусковою редакторкою, а навесні 2021 року – шефредакторкою.

Данило Романчук працював у виданні «Лівий берег», потім був заступником головного редактора в інформаційному агентстві УНН. Він шість років очолював видання «Букви». 26 липня 2021 року головний редактор «Букв» Данило Романчук повідомив, що звільнився з видання. Він пояснив, що з власниками видання по-різному бачить розвиток «Букв».

Колаж фото з відкритих джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY