detector.media
02.08.2021 13:30
«Мільйони людей побачать нову країну». МЗС анонсувало промокампанію про Україну на ВВС
«Мільйони людей побачать нову країну». МЗС анонсувало промокампанію про Україну на ВВС
Дмитро Кулеба: Промокампанія на BBC триватиме до листопада.

Голова МЗС України Дмитро Кулеба на всеукраїнському форумі «Україна 30. Імідж України» повідомив, що 23 серпня запускається промокампанія про Україну на британському мовнику ВВС, присвячена 30-річчю незалежності.

«23 серпня ми запускаємо масштабну міжнародну промокампанію про Україну на BBC. Ми залучили міжнародне креативне агентство Saatchi & Saatchi та команду українського відеографа Назара Дороша, які підготували класне промовідео України…Проєкт розповість багатомільйонній аудиторії BBC про країну інноваторів, інженерів, винахідників, креативних підприємців», – повідомив Кулеба.

У співпраці з редакторами BBC також буде створено спеціальний розділ про Україну, «відкриту для партнерств, інвестицій та міжнародних проєктів».

«Промокампанія на BBC триватиме аж до листопада, і хоча офіційно День Незалежності уже буде відсвятковано, але насправді свято триватиме в усьому світі», – додав міністр.

Також 23 серпня у Києві в межах саміту «Кримської платформи» планують провести чотири тематичні панелі, а саме:

Кулеба уточнив, що до декларації, яку мають ухвалити на саміті, зможуть приєднатися держави, представники яких не приїдуть до Києва.

За словами президента України Володимира Зеленського, метою проведення «Кримської платформи» є повернення окупованого Росією Криму до складу України. Участь у саміті підтвердили 29 країн.

День Незалежності України відзначається щороку 24 серпня на честь Акта проголошення Незалежності України від 24 серпня 1991 році. У 2021 році до 30-річчя незалежності у Києві запланований військовий парад.

Скріншот відео: Факти ICTV/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY