detector.media
29.07.2021 21:12
Монастирський запропонував Зеленському залишити Геращенка на посаді заступника очільника МВС – «Дзеркало тижня»
Монастирський запропонував Зеленському залишити Геращенка на посаді заступника очільника МВС – «Дзеркало тижня»
Зеленський, пише видання, не був у захваті від цієї пропозиції.

Кабінет міністрів України у четвер, 29 липня, отримав подання про призначення трьох нових заступників міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського.

Це Богдан Драп’ятий, Ігор Бонадренко та Мері Акопян, пише «Дзеркало тижня» з посиланням на власні джерела.

Також видання пише, що імовірно на посаді залишається Антон Геращенко, який був заступником міністра внутрішніх справ за часів Арсена Авакова

Монастирський запропонував президенту Володимиру Зеленському залишити Геращенка на посаді заступника, і «дуже просив погодити кандидатуру».

Однак, ця ініціатива, пише видання, «не викликала в президента захоплення, тож цілком імовірно, що Геращенко залишиться як радник, якщо захоче».

Нагадаємо, що 13 липня 2021 року очільник МВС Арсен Аваков повідомив, що подав заяву про відставку з посади міністра. Своє рішення Аваков не коментував.  

Заступник очільника МВС Антон Геращенко повідомив, що Арсена Авакова попросив подати у відставку з посади міністра внутрішніх справ особисто президент Володимир Зеленський.

15 липня Верховна Рада підтримала відставку Арсена Авакова, за це рішення проголосував 291 депутат.

Аваков очолював міністерство внутрішніх справ з 2014 року, зокрема, за каденції Петра Порошенка, і за часів Володимира Зеленського, якого було обрано президентом у 2019 році.

А у п'ятницю, 16 липня, Верховна Рада України проголосувала за призначення народного депутата фракції «Слуга народу» Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ.

Фото: Антон Геращенко / з вільних джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY