detector.media
29.07.2021 16:10
«1+1» знімає з Мegogo комедійний серіал «Велика надія»
«1+1» знімає з Мegogo комедійний серіал «Велика надія»
Допрем’єрний показ серіалу «Велика надія» відбудеться на Megogo, на VOD-платформі «1+1 Video» та на «Київстар ТБ».

Телеканал «1+1» 29 липня повідомив, що разом з медіасервісом Мegogo розпочав зйомки комедійного серіалу «Велика надія».

Над виробництвом серіалу працює продакшн-студія MAMAs FILM.

«Це – історія про 40-річну виховательку дитячого садка Надію Галушко, життя якої вмить змінилося на "до" та "після". Адже несподівано жінка дізнається, що її безпліддя довгі роки було лікарською помилкою. За сюжетом серіалу, в день свого 40-річчя героїня отримує велику надію на те, що нарешті може стати мамою Звичайно, жінка рада перспективі нарешті стати мамою, але в цій історії є одне серйозне "але" — шанс завагітніти стане реальним, тільки якщо вона швидко схудне. А поки Надя буде невпинно боротися з зайвими кілограмами, виникне інша проблема — виявляється, її коханий чоловік Боря не зовсім готовий стати татом», — розповіли на каналі.

У серіалі зіграють: Андрій Ісаєнко (актор фільмів «Кіборги» та «Захар Беркут»), Віталій Салій (актор фільмів «Крути 1918» та «Я працюю на цвинтарі»), Анна Антосик, Артемій Єгоров, Олеся Островська, Катерина Тишкевич, Світлана Зельбет та інших.

«За добу до всеукраїнської телевізійної прем’єри на "1+1" відбудеться ексклюзивний допрем’єрний показ на Мegogo. Допрем'єрний показ також буде здійснений на VOD-платформі "1+1 Video" та партнерському проєкті "1+1 media" – "Київстар ТБ"», — йдеться в повідомленні.

Генеральний продюсер від телеканалу «1+1» – Максим Кривицький. Проодюсери – Олена Єремєєва та Христина Шкабар. Шоураннер від «1+1» – Дарина Жукова. Продюсерка від Мegogo – Анна Артеменко. Продюсер від MAMAs FILM – Марина Квасова та Алла Липовецька. Режисер-постановник – Анна Гресь. Автори сценарію – Vaverka production.

Нагадаємо, 12 липня телеканал «1+1» повідомив, що в партнерстві з медіасервісом Megogo розпочав зйомки комедійного детективу «Джек і Лондон». Над виробництвом серіалу працює команда Sfera Film.

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY