detector.media
29.07.2021 12:05
Фільми та серіали Star Media з’явилися на освітній VoD-платформі Lingopie
Фільми та серіали Star Media з’явилися на освітній VoD-платформі Lingopie
У компанії кажуть, що їх проєкти допоможуть користувачам сервісу з США, Канади та Великої Британії у вивченні мов.

Кінокомпанія Star Media 29 липня повідомила, що уклала угоду з міжнародною освітньої VoD-платформою Lingopie.

На сервісі для вивчення мов через фільми і телешоу Lingopie для глядачів США, Канади та Великої Британії вже доступні понад 30 фільмів і серіалів Star Media, серед яких «Життя і пригоди Мішки Япончика», «Острів непотрібних людей», «Шулер», «Справа гастроному №1» та інші.

«Для Star Media важливо, що в контенті компанії бачать не тільки розважальний, але і освітній потенціал. Тепер користувачі з різних куточків світу можуть вивчати іноземні мови разом з нашими фільмами і серіалами за допомогою Lingopie. На платформі вже доступні 33 проєкти різної жанрової спрямованості, кожен знайде собі контент за смаком», — сказав керівниця департаменту продажів Ксенія Калистратова.

На VoD-платформі Lingopie на даний момент доступні іспанська, португальська, французька і російська мови.

Нагадаємо, у жовтні 2020 року генеральний продюсер телеканалів Star Media Олексій Шульдешов повідомив, що компанія знімає контент у якості 4К. Також він додав, що компанія виробляє контент для ОТТ-сервісів. 7 липня 2021 року кінокомпанія Star Media повідомила, що стала членом Міжнародної асоціації з визнання та захисту форматів FRAPA (Format Recognition and Protection Association).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY