detector.media
26.07.2021 10:35
До 19 серпня – подача заявок на онлайн-програму та гранти для журналістів від фонду Thomson Reuters
До 19 серпня – подача заявок на онлайн-програму та гранти для журналістів від фонду Thomson Reuters
Фонд Thomson Reuters запрошує журналістів з України подати заявки на участь в 9-тижневій навчальній онлайн-програмі “Висвітлення довготривалих конфліктів: цивільні, військові, мирний процес”.

Навчальний курс буде сфокусований на практичному застосуванні принципів висвітлення конфлікту та пошуку нових тем, кутів та форматів у висвітленні довготривалих конфліктів.

Програма триватиме з 6 вересня по 5 листопада 2021. Учасники будуть зустрічатися два рази на тиждень у вівторок та четвер з 17:00 до 18:30. Детальна програма з інформацією про запрошених тренерів та експертів буде надана відібраним учасникам ближче до початку програми.

Програма курсу буде включати такі модулі:

В рамках програми передбачено міні-гранти у розмірі до 350 фунтів стерлінгів на створення матеріалів*. Навчання буде проходити дистанційно і не вимагає відлучення від основної роботи. 

Програма розроблена та буде проводитися під керівництвом Наталі Гуменюк, Ангеліни Карякіної та Еміне Зіятдінової.

Кандидати мають відповідати таким вимогам:

Фінансування

Подання заявок

Дедлайн подання заявок – 19 серпня включно. Успішні кандидати будуть повідомлені електронною поштою 31 серпня.  

Зверніть увагу!

Фонд Thomson Reuters не заохочує журналістів подорожувати на тимчасово окуповані території. Міні-гранти не можуть бути використані на поїздки на Донбас та в Крим в рамках програми.  

Навчальний курс провадиться за підтримки Міністерства закордонних справ і у справах Співдружності націй Великої Британії.

Фото: REUTERS/Олександр Єрмоченко

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY