detector.media
26.07.2021 08:20
Телевізійний човен зірвав початок змагань із тріатлону на Олімпіаді-2020 (ФОТО, ВІДЕО)
Телевізійний човен зірвав початок змагань із тріатлону на Олімпіаді-2020 (ФОТО, ВІДЕО)
Човен, який перевозив медіаобладнання, близько підплив до містка, з якого стартували спортсмени.

Телевізійний човен 25 липня зірвав початок змагань із тріатлону серед чоловіків на Олімпійських іграх 2020 у Токіо. Про це пише Insider.

Човен, який перевозив медіаобладнання, близько підплив до містка, з якого стартували спортсмени. Він перегородив шлях майже половині учасників змагань — вони не змогли стрибнути у воду. Човен намагався зійти з дороги, однак деякі плавці були вже у воді за човном.

An absolutely WILD start to the men's triathlon.

A TV boat with twin outboard motors was sitting in the way as the starting gun was fired, then tried to reverse out as the athletes dove into the water.

It caused a race restart, but luckily no one was injured. pic.twitter.com/TKkPbaWNSK

— Joe Pompliano (@JoePompliano) July 25, 2021

Після фальстарту спортсмени повернулися на місток. За 10 хвилин гонка нарешті стартувала. У ній переміг норвежець Крістіан Блюмменфельт, британець Алекс Ї взяв срібло, а новозеландець Хейден Уайльд — бронзу.

Нагадаємо, в Україні офіційним транслятором Токіо-2020 є Суспільний мовник – телеканал UA:Перший та сайт Суспільне Спорт. Олімпійські ігри-2020 – найбільший турнір в історії спорту: 339 комплектів медалей, 37 видів спорту та 16 днів безперервних змагань. З 23 липня по 8 серпня суспільний телеканал «UA: Перший» транслюватиме наживо близько 220 годин змагань. На сайті «Суспільне Спорт» триватимуть три одночасні трансляції з акцентом на українських спортсменах. Раніше «ДМ Суспільного» повідомив як працюватимуть журналісти Суспільного мовника  на Олімпіаді-2020. Коментувати Олімпійські ігри на Суспільному будуть 20 коментаторів.

Фото: Insider, Olympics

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY